Hayao Miyazaki pregăteşte continuarea la Porco Rosso

de Ştefan Dobroiu în 23 Aug 2010
Hayao Miyazaki pregăteşte continuarea la Porco Rosso

Un interviu cu Hayao Miyazaki, apreciatul Walt Disney al Japoniei, dezvăluie că acesta pregăteşte o continuare la succesul său din 1992, Porco Rosso, despre pilotul care capătă înfăţişarea unui corp în urma unei vrăji. Noul proiect se va intitula Porco Rosso: The Last Sortie şi va relua povestea exact de unde a lăsat-o primul film.

Conform celor de la slashfilm, eroul va fi mult mai în vârstă acum, într-o încercare de a arăta şi vârsta mai înaintată a creatorului său. Evenimentele vor avea loc în timpul războiului civil spaniol, iar protagonistul va fi un băiat care va trece prin evenimente tragice.

Dar acestea au fost singurele detalii, dezvăluite de regizorul câştigător al unui Oscar pentru frumosul său Spirited Away. În acest moment nu se ştie când ar putea trece Miyazaki la treabă şi nici măcar dacă Porco Rosso: The Last Sortie va fi următorul său proiect.

Dacă da, am putea vedea filmul în cursul anului 2012.

Îţi plac filmele lui Miyazaki?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
djufx88 pe 23 august 2010 11:42
"capătă înfăţişarea unui corp"?
daca actiunea pleaca de unde a lasato in primul film cum sa fie cu mult mai batran? da nu tot porcul e protagonistul?

Thl pe 23 august 2010 22:28
Dintre toate animatiile lui Miyazaki (si am vazut toate lung-metrajele) Porco Rosso mi-a placut cel mai putin, asa ca stirea asta nu ma prea incanta... dar ce sa-i faci, gusturile nu se discuta. Oricum, unul din atuurile animatiilor sale este originalitatea, asa ca simt o oarecare dezamagire, desi ma bucur ca a ales (sau cel putin sper ca a ales) sa nu se retraga inca din activitate.
Toate animatiile lui Miyazaki sunt, in umila mea parere, mult peste orice animatie Disney.

alex_il_fenomeno pe 24 august 2010 08:36
astept sa vad....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells