Fifty Shades of Grey va fi adaptat de scenarista lui Terra Nova

de Cristina Grigore în 9 Oct 2012
Fifty Shades of Grey va fi adaptat de scenarista lui Terra Nova

Unul dintre cele mai citite romane ale momentului a polarizat atenţia presei odată cu anunţul transpunerii sale pe marele ecran. După ce o mulţime de actori şi actriţe au fost propuse în rolul celor doi protagonişti ai poveştii, fără a fi ales încă niciunul, iată că ecranizarea a făcut un pas concret spre producţie, prin angajarea unui scenarist. Este vorba de Kelly Marcel, ce a colaborat la realizarea serialului SF al Fox, Terra Nova.

Marcel, scriitoare şi scenaristă britanică, a fost una dintre producătorii executivi şi creatorii lui Terra Nova, iar una din producţiile recente la care a lucrat şi care urmează a fi lansată în 2014 este Saving Mr. Banks, un film despre culisele realizării lui Marry Poppins, despre obstacolele şi eforturile înfruntate de Walt Disney pentru a putea aduce pe marile ecrane aceast blockbuster al vremii.

Fifty Shades of Grey urmăreşte relaţia dintre studenta Anastasia Steele şi tânărul miliardar Christian Grey. Romanul, ce descrie relaţia dintre cei doi, o legătură incitantă şi plină de excentricităţi erotice,  s-a vândut în peste 40 de milioane de exemplare în întreaga lume. Printre actorii numiţi ca pretendenţi principali ai rolurilor centrale se numără Ian Somerhalder, Matt Bomer, Henry Cavill, dar şi Emilia Clarke, Emma Watson şi Kristen Stewart.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 9 octombrie 2012 09:36
Mda, Kristen Stewart alegerea perfecta.
constanta pe 9 octombrie 2012 12:37
Dupa ce treaba '' buna" a facut cu Terra Nova...
alex_il_fenomeno pe 10 noiembrie 2012 11:14
deja suna bine. sa asteptam rezultatele.
aryana10031 pe 4 august 2013 19:30
Mi-ar placea daca i-ar alege pe Matt Bomer si pe Emilia Clarke in rolurile principale.Am citit cartea si sincer mi se par perfecti,cu toate ca nu au nume sonore.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells