Empire Film lanseaza pe DVD seria: <i>Detectivi de Cartier; Cumpar, Inchiriez barbat; Visele nu mor niciodata; Regina vampirilor; Regina vampirilor 2</i>

4 Ian 2009
Empire Film lanseaza pe DVD seria: <i>Detectivi de Cartier; Cumpar, Inchiriez barbat; Visele nu mor niciodata; Regina vampirilor; Regina vampirilor 2</i>

Detectivi de cartier

Comedia romantica Detectivi de Cartier il are in rolul principal pe Neil (Cillian Murphy), un cinefil inrait, care detine un magazin de casete video. Viata lui de zi cu zi se rezuma la vizionarea filmelor favorite, traind senzatii tari numai prin intermediul acestora, acesta fiind si motivul pentru care Neil este stangaci in relatiile cu femeile. Cu ajutorul pasionalei Violet ( Lucy Liu), o persoana dinamica, care nu se multumeste sa priveasca de la distanta cum viata trece pa langa ea, Neil va intelege diferenta dintre fictiune si realitate si ca iubirea este cu totul altfel fata de cum o credea el.

 

 

Cumpar, inchiriez barbat

Georgina (Heather Graham), o superba femeie de 33 ani, va descoperi socata ca zilele in care mai poate sa conceapa un copil sunt numarate. Alaturi de prietenii sai Clem ( Mia Kirshner) si Justin (Orlando Seale), simpatica protagonista isi va face un plan de bataie pentru a gasi candidatul ideal, dar in acelasi timp dornic, de a fi tatal copilului pe care aceasta si-l doreste, in patru zile sau chiar mai putin. In incercarea sa de a invinge ceasul biologic, eroina noastra va trece printr-o multime de peripetii amuzante, care cu siguranta vor provoca hohote de ras.

 

Visele nu mor niciodata

O comedie romantica neobisnuita despre un barbat simplu, Ray Tuckby (Dylan Walsh) a carui viata a devenit ingrozitor de monotona si la fel si Trona, orasul in care traieste. In urma unei intalniri absolut intamplatoare, cu un strain, Ray devine mai optimist, mai increzator, in el, in faptul ca viata poate fi mai frumoasa, ii poate oferi mai multe, in fapul ca visele se mai si implinesc si realizeaza ca este de datoria lui sa incerce sa faca ceva in acest sens. Intr-una din zile, acesta capata suficient curaj cat sa porneasca in cautarea unei unei fete pe care o iubea in copilarie si sa readuca la viata oraselul in care locuieste.

Regina vampirilor

In Romania secolului al XVIII-lea, Rayne (Kristanna Loken), o femeie care este jumatate om, jumatate vampir, a pornit intr-o misiune de razbunare a mamei sale (Daniela Nane). Aceasta a fost violata si ucisa de catre Kagan Regele Vampirilor, care este si tatal Raynei si pe care aceasta intentioneaza sa il distruga. Doi vanatori de vampiri, Sebastian (Matt Davis) si Vladimir (Michael Madsen), membri ai societatii Brimstone, o tot urmaresc pe Rayne, incercand sa o convinga sa li se alature si sa lupte pentru aceeasi cauza ca si ei, omorand toti vampirii care le ies in cale.

 

Regina vampirilor 2

Au trecut o suta de ani, iar Rayne a ajuns in orasul Deliverance, in Statele Unite ale Americii. Odata ajunsa aici, in Vestul salbatic, Rayne descopera ca s-a format un periculos grup de vampiri cowboy care terorizeaza orasul noaptea. Acesti vampiri fac parte din banda condusa de Billy the Kid, care este dispus sa faca orice ca sa isi creeze un imperiu al sau omorand cu sange rece oamenii din oras si rapind copiii. Pentru a-l putea opri pe Billy the Kid si banda lui de vampiri, Rayne se aliaza cu Pat Garret, care este membru al societatii Brimstone, un preot fals, si un vagabond pe nume Franson. Rayne este acum singura speranta a omenirii in razboiul contra vampirilor.

Imagini

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells