Emma Thompson se alătură Men in Black III

de Cristina Grigore în 1 Oct 2010
Emma Thompson se alătură Men in Black III

Câştigătoare a două premii Oscar pentru Howard’s End şi Sense and Sensibility şi cu numeroase alte nominalizări, actriţa Emma Thompson se află în negocieri pentru un rol în comedia SF Men in Black III, anunţă Empire.

Actriţa de 51 de ani va juca rolul agentei Oh, conducătoarea unei operaţiuni a MIB care presupune ţinerea sub observaţie a unui presupus extraterestru, pentru a preveni evadarea acestuia din închisoare.

Distribuţia îi include pe Tommy Lee Jones şi Will Smith, care au jucat rolurile agenţilor Kay şi Jay în filmele anterioare, dar şi pe nou-venitul Jermaine Clement, cunoscut din serialul TV The Flight of the Conchords şi mai recentul Dinner for Schmucks.

Josh Brolin are rolul unui mai tânăr agent Kay, filmul petrecându-se mai mult în 1969, an în care agentul Kay va ajunge călătorind prin timp. Clement va juca în film rolul antagonistului, Yaz, a cărui întoarcere în timp concomitentă cu cea a agentului Kay, cu scopul de a-l ucide pe acesta, declanşează o serie de evenimente care pot duce la distrugerea omenirii...

Deşi există neînţelegeri referitoare la numele scenaristului pentru această continuare (Ethan Coen şi/sau David Koepp), cert este că Barry Sonnenfeld se întoarce la cârma celei de-a treia părţi a seriei, care va fi filmată în 3D şi va avea lansarea americană pe 25 mai 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ionutz22ir pe 1 octombrie 2010 15:32
abia ast sa apara primele doua filme au fost super tari
alphaville pe 1 octombrie 2010 17:26
Joaca bine. Abia astept sa vad filmul :)
andytimofte94 pe 1 octombrie 2010 19:17
e o actrita care joaca bine, sunt curios ce prestatie va avea in men in black III
AeroX pe 2 octombrie 2010 19:26
Emma Thompson e o actrita ce nu are cum sa dezamageasca!
DonnyGOD pe 4 octombrie 2010 13:03
dap frumos ...sper ca va fi de 2 ori mai multa actiune :D
Thuxor pe 19 septembrie 2011 10:46
Vand autograf original al Emmei Thompson impreuna cu certificat de autenticitate al autografului. Detalii prin Mesageria Privata!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells