Eminem şi Frances McDormand vor juca în 360

de Cristina Grigore în 1 Oct 2010
Eminem şi Frances McDormand vor juca în 360

Fernando Meirelles, regizorul nominalizat la Oscar pentru City of God (2002) a atras deja în proiectul său, 360, o dramă cu subiect sexual, două nume importante: Anthony Hopkins şi Rachel Weisz. Conform Production Weekly, rapperul Eminem şi Frances McDormand (câştigătoare de Oscar pentru rolul principal din Fargo) sunt şi ei în negocieri pentru câte un rol. Nu este prima colaborare dintre Rachel Weisz şi Meirelles, actriţa câştigând Oscarul pentru rol secundar ca urmare a interpretării sale din The Constant Gardener.

Filmul este o versiune contemporană a piesei lui Arthur Schnitzler, intitulată Reigen, care examinează moravurile sexuale din interiorul şi dintre clasele sociale. În 1900, când a fost publicată iniţial, piesa a fost considerată scandaloasă. A cunoscut totuşi câteva adaptări pentru marele ecran, printre care şi filmul în limba franceză din 1950, La Ronde.

Va fi interesant de văzut cum va adapta piesa Peter Morgan, scenaristul nominalizat la Oscar pentru Frost/Nixon şi The Queen. Dacă e să ne luăm după piesa de teatru, am avea de-a face cu un adevărat cerc al promiscuităţii, de unde şi numele filmului, 360, în care fiecare din cele zece personaje apare în două scene de sex consecutive, până se revine la personajul iniţial (Prostituata).

Cu trei actori câştigători de Oscar în distribuţie, filmul lui Meirelles va atrage cu siguranţă atenţia publicului. Nu ştim însă cum se va descurca  Marshall Mathers printre atâţia câştigători de Oscar. Deşi a jucat destul de bine în al său 8 Mile, el nu a mai avut nici un rol, exceptând o scurtă apariţie în Funny People.

Data de începere a filmărilor nu a fost încă stabilită.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cinemagiade10stele pe 1 octombrie 2010 23:44
abea ast sa il vad e bun eminem k actor ;););)
Piratu pe 2 octombrie 2010 12:20
a mai jucat in 8 mile
Lalolica pe 2 octombrie 2010 17:21
app,si Eminem a castigat un oscar,poate nu pt cel mai bun actor in rol principal sau secundar!!insa pt cea mai buna piesa!!!din filmul 8 mile!!
edward11 pe 7 octombrie 2010 20:14
deabea astrept sa apara filmu sa il vad
Al33X pe 24 martie 2011 23:26
iubesc filmele cu Eminem si deabea astept sa il vad:X:X:X
margott pe 6 mai 2012 20:10
Mare actor si Eminem asta...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells