Elizabeth Taylor sfidează boala!

de Cristina Grigore în 13 Feb 2011
Elizabeth Taylor sfidează boala!

Legenda marelui ecran, Elizabeth Taylor, a fost internată vineri în centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, în urma simptomelor cauzate de o insuficienţă cardiacă congestivă, scrie Reuters.

În ciuda unor speculaţii ale presei, Taylor, care urmează să împlinească 79 de ani pe 27 februarie, nu se află în stare gravă, conform declaraţiilor purtătorului său de cuvânt potrivit cărora aceasta va rămâne totuşi în spital pentru a fi monitorizată. Problemele cardiace ale actriţei au început în 2004, iar acum trei ani a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pe cord.

Faimoasă pentru cariera sa, nenumăratele mariaje, lupta cu dependenţa de stupefiante, curele de slăbire şi procedurile de îmbunătăţire a aspectului fizic, actriţa este cunoscută şi pentru numărul său de internări şi tratamente: mai mult de o sută în ultimii 25 de ani. Dintre acestea, 20 au fost pentru operaţii de importanţă majoră.

În 1961 şi 1990 accesele de pneumonie i-au fost aproape fatale, o altă afecţiune respiratorie forţând-o să-şi amâne logodna cu câteva săptămâni în 1992. Printre multe alte probleme de sănătate, i-au fost înlocuite ambele şolduri (în 1994 şi 1995) şi a supravieţuit unei operaţii pe creier de îndepărtare a unei tumori (benigne). În ultimii ani, a fost nevoită să folosească un scaun cu rotile pentru a se deplasa, din cauza scoliozei de care suferă de mai bine de cinci ani.

În ciuda problemelor sale de sănătate, actriţa îşi păstrează, chiar şi la bătrâneţe, capacitatea de a surprinde. Anul trecut, ea îşi recunoştea dragostea faţă de managerul ei, în vârstă de 49 de ani, Jason Winters. Logodna celor doi nu a fost o surpriză pentru apropiaţii lui Taylor, care ar ajunge astfel, la cea de-a 9-a căsătorie.

Taguri:  Elizabeth Taylor, actor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 13 februarie 2011 17:38
Pai...sa speram ca se va face bine, la varsta asta e destul de dificil..
RomaniaMare pe 13 februarie 2011 19:41
Bravo ei! Multa sanatate!
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2011 20:16
se pare ca , din pacate , bolile batranetii au ajuns-o si pe celebra actrita !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells