După Wolverine, Aronofsky rămâne în zona benzilor desenate

de Cristina Grigore în 17 Ian 2011
După Wolverine, Aronofsky rămâne în zona benzilor desenate

Până să lucreze la Black Swan şi The Wrestler, Darren Aronofsky a regizat The Fountain, însă pelicula a văzut lumina ecranului abia după ce povestea filmului a fost lansată ca roman de benzi  desenate (Vertigo Comics in 2005).

Potrivit Clothes on film, regizorul plănuieşte să urmeze acelaşi traseu şi cu noul său proiect: „Lucrăm la o carte de benzi desenate după un scenariu extrem de greu de produs, şi vom publica mai întâi versiunea desenată, după care vom vedea ce se întâmplă”, a declarat el în interviul acordat publicaţiei.

„Se pare că a veni la cu un scenariu  original la Hollywood nu este la fel de util ca a veni cu un roman de benzi desenate. Nici nu trebuie să fie unul de succes; cât de mult succes au avut Kick Ass ori Scott Pilgrim? Erau benzi desenate de nişă şi au fost transformate în filme mari, cu priză la public”, a mai adăugat regizorul.

Conform afirmaţiilor lui Aronofsky, ceea ce ar putea fi unul din viitoarele sale filme se bazează pe o idee originală ce nu a fost până acum făcută publică, asfel încât este posibil să nu fie vorba de vreunul din proiectele de care fusese ataşat anterior (Breaking The Bank, Robocop, Serena, Jackie sau The Tiger, Machine Man).

Regizorul lucrează acum la o adaptare după benzile desenate ale Marvel, The Wolverine, în care Hugh Jackman îşi va relua rolul din X-Men Origins: Wolverine.

Înainte ca Christopher Nolan să accepte regia lui Batman Begins (2005) şi Aronofsky fusese abordat de Warner Bros. pentru a relansa franciza, el propunând atunci povestea unui Batman dur şi mai realist, în luptă cu corupţia, dar lipsit de superputeri. Însă, odată lansat şi cel de-al trelea film Batman al lui Nolan, nimic nu ar putea opri Warner să apeleze la Aronofsky pentru încă o relansare a celebrei francize.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mirko pe 17 ianuarie 2011 13:26
Daren este un regizor f bun, avand in vedere cel putin ultimul sau film, Black Swan, sau faptul ca ia oferit o sansa lui Mickey Rourk sa fie din nou in prim-planul industriei filmului prin nominalizarea sa la Oscar. Acum sper ca nu va da gres (ceea ce nu ma astept!) cu noul Wolverine pe care il astept cu nerabdare.
legolas05 pe 17 ianuarie 2011 20:40
este un regizor bun......felicitari pentru filmul Black Swan....a fost foarte bun

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells