Drama polițistă Misterele Vienei revine la Epic Drama în această toamnă

de Cinemagia în 12 Nov 2021
„A fost un răsfăț să putem filma din nou în Viena, un oraș magic”

Al doilea sezon al seriei Misterele Vienei - scrisă de apreciatul scenarist Steve Thompson (Sherlock, Deep State, Jericho, Leonardo) și bazată pe cele mai bine vândute romane Liebermann de Frank Tallis - este difuzată de televiziunea Epic Drama începând cu 9 noiembrie.

Cu Matthew Beard (Dracula, The Imitation Game, And When Did You Last See Your Father?) și Jürgen Maurer (Vorstadtweiber, Tatort) în rolurile principale, serialul își desfășoară acțiunea în Viena anilor 1900: un loc în care filozofia, știința și arta se îmbină și unde o multitudine de culturi și idei se ciocnesc în marile cafenele și teatrele de operă ale orașului.



Un tânăr doctor englez strălucit, Max Liebermann (Matthew Beard), și inspectorul-detectiv Oskar Rheinhardt (Jürgen Maurer) investighează o serie de crime neobișnuite și tulburătoare. Abilitățile extraordinare de percepție și psihologie ale lui Max și tenacitatea puternică a lui Oskar îi ajută să rezolve unele dintre cele mai misterioase cazuri din Viena.

Serialul, filmat în engleză și în locații diferite din Viena, îi mai are în distribuție pe Conleth Hill (Dublin Murders, Game of Thrones), Charlene McKenna (Bloodlands, Peaky Blinders), Amelia Bullmore (Traces, Gentleman Jack), Lucy Griffiths (True Blood, Preacher) și Luise von Finckh (Gute Zeiten, Schlechte Zeiten). Mistele Vienei este produs de Endor Productions, o companie a Red Arrow Studios, și de MR Film (Austria).

Hilary Bevan Jones, director al Endor Productions, comentează: „A fost un răsfăț să putem filma din nou în Viena, un oraș magic, cel de-al doilea sezon al seriei, o adevărată bucurie pentru ochi, nu numai pentru noi, ca realizatori de programe, ci și - sperăm - pentru telespectatorii noștri. Avem alte noi trei povești captivante, scrise de incredibilul Steve Thompson și inspirate încă o dată de lumea creată de Frank Tallis în romanele sale Liebermann. Ne-am bucurat să îi avem din nou pe Matthew Beard și Jürgen Maurer în fruntea unei distribuții fantastice și pe Robert Dornhelm împletindu-și viziunea regizorală și așteptăm cu nerăbdare să revizităm dragostea și căldura familiei Liebermann și să trăim noi aventuri împreună cu fanii serialului”.



Misterele Vienei (3 episoade a câte 90 minute) este regizat de Robert Dornhelm (Anne Frank: The Whole Story), nominalizat la premiile Oscar și Emmy. Producători sunt Hilary Bevan Jones și Jez Swimer de la Endor Productions și Andreas Kamm și Oliver Auspitz de la MR Film. Producătorii executivi sunt Steve Thompson, Klaus Lintschinger (ORF), Wolfgang Feindt (ZDF) și Carlo Dusi și Rodrigo Herrera Ibarguengoytia (Red Arrow Studios International).

Exploreaza subiecte similare:

Viasat World, Conleth Hill, Jürgen Maurer, epicdrama, Robert Dornhelm, Luise von Finckh, Preacher, True Blood, Lucy Griffiths, Gentleman Jack, Amelia Bullmore, Peaky Blinders, Charlene McKenna, Game of Thrones, Dublin Murders, Vorstadtweiber, Juergen Maurer, And When Did You Last See Your Father?, The Imitation Game, dracula, Matthew Beard, Deep State , Sherlock, Steve Thompson, Vienna Blood

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells