Distribuţia Let Me In

de Ştefan Dobroiu în 2 Oct 2009
Distribuţia Let Me In

Ca mai toate filmele bune europene, şi drama cu vampiri pre-adolescenţi din Suedia Let the Right One In are parte de un remake american. Dacă până acum ştiam doar regizorul, Matt Reeves, acum ştim şi cine interpretează rolurile omologilor americani ai timidului Oskar şi misterioasei Eli. Ei sunt Kodi Smitt McPhee, pe care o să-l vezi în noiembrie în The Road, şi Chloe Moretz (foto), de văzut la anul în Kick-Ass. Într-un alt rol important va apărea Richard Jenkins.

Remake-ul are titlul bătut în cuie, Let Me In, data de premieră va fi undeva la sfârşitul lui 2010, iar evenimentele din film se vor petrece în statul american Colorado în anii '80. Într-un interviu acordat Los Angeles Times, Reeves spune că a fost vrăjit de originalul suedez încâ de la prima vizionare. Regizorul este însă conştient că fanii originalului s-ar putea să nu aprecieze varianta americanizată a filmului, dar pare relaxat în faţa valului de cronici negative care ar putea însoţi sau precede premiera lui Let Me In. Fimările ar putea începe în cursul iernii, iar o dată de premieră mai nimerită decât un decembrie friguros nici nu s-ar putea găsi.

Let the Right One In/Låt den rätte komma in, regizat de Tomas Alfredson, a luat prin surprindere critica internaţională o dată cu includerea lui în programul festivalului Tribeca, în aprilie 2008. Cronicile elogioase din partea jurnaliştilor, dar şi aprecierile publicului, care au ridicat filmul pe locul 192 în topul celor mai bune 250 de filme ale tuturor timpurilor de pe imdb.com, au fost o bună carte de vizită care a făcut Let the Right One In să fie inclus în programele a nenumărate festivaluri din lumea întreagă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
scrawl pe 3 octombrie 2009 00:15
Nu ma incanta ideea unui remake la "Let the right one in"...a fost mult prea reusit filmul...de ceva timp incoace americanii fac remake-uri la majoritatea filmelor bune asiatice sau europene...shutter spre exemplu a fost pur si simplu copiat cadru cu cadru,adaugate niste modificari proaste,iar cei cu care vorbeam de film nici nu stiau ca este remake(alte exemple bune ar fi the exorcism of emily rose,copie dupa un film german,one missed call...la care varianta originala m-a lasat masca,remake-u decat un oftat).
psyched pe 5 octombrie 2009 09:43
Intre "Let Me In" si "Let the Right One In" e o diferenta destul de mare ca sens. In fine, cine stie sirop preadolescentin vor scoate din remake. In fond fanele isterice ale Twilight sunt publicul ideal: au dovedit deja ca pot inghiti orice.

@scrawl, cred ca The Ring a fost cel care a pornit furia remake-urilor. (Si a fost prost). Chakushin Ari a fost intr-adevar excelent. Cu remake-ul nu m-am obosit, a fost suficient sa vad posterul de monster/slasher movie.

Radu1711 pe 21 aprilie 2010 23:06
foarte simpatica actrita tanara

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells