David Tennant este până la urmă Bilbo?

de Ştefan Dobroiu în 22 Ian 2010
David Tennant este până la urmă Bilbo?

Zilele trecute scoţianul David Tennant s-a retras din distribuţia filmului Burke and Hare, în care a fost înlocuit cu mai cunoscutul Andy Serkis. Deşi pierderea unuia dintre actorii titulari ar fi trebuit să atragă atenţia, presa n-a reacţionat decât atunci când Simon Pegg, cunoscut pentru parodia (sau romcomzom-ul) Shaun of the Dead, a "ciripit" pe contul său de twitter: "David Tennant a trebuit să se retragă din B&H dar printr-o nemaipomenită împrejurare o legendă a Pământului de Mijloc şi a insulei Skull a venit la bord. Bine ai venit, AS". Bineînţeles, e vorba de Andy Serkis, "intepretul" lui Gollum şi-al lui King Kong, dar asta contează destul de puţin în ceea ce priveşte viitorul The Hobbit.

Cei de la Total Film (şi nu doar ei) au remarcat şi faptul că tweet-ul lui Pegg a dispărut extrem de repede după ce presa a început să facă supoziţii cu privire la o eventuală legătură între dispariţia lui Tennant din Bruke and Hare şi aluzia la Pământul de Mijloc. Aflat în cărţi pentru The Hobbit încă de anul trecut, Tennant nu numai că se potriveşte extrem de bine cu "portretul" celui mai aventuros dintre hobbiţi, Bilbo Baggins, dar este şi suficient de puţin cunoscut la nivel mondial pentru a intra şi mai bine în picioarele mici şi păroase ale protagonistului din noul film al lui Guillermo del Toro.

Cunoscut actor de teatru, televiziune şi film în Marea Britanie, scoţianul a avut parte de o expunere mondială când a acceptat rolul lui Barty Crouch Junior, unul din devoratorii morţii, supuşii lordului Voldemort, în Harry Potter şi Pocalul de Foc.

The Hobbit, realizat în două părţi, va apărea pe ecrane în 2011. Bilbo Baggins, unchiul lui Frodo din trilogia Stăpânul Inelelor, va ajuta o ceată de pitici să-şi recupereze comoara din ghearele periculosului dragon Smaug.

Crezi că David Tennat este potrivit pentru rolul lui Bilbo?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crusher2008 pe 22 ianuarie 2010 15:46
Bravo, mai Cinemagia, stirea asta nu are niciun sens. Ziceti ca Davide Tennant s-a retras din filmul ala ca sa joaca in "Hobbitul", dar in locul lui a venit Andy Serkis, care chiar joaca in "Hobbitul" (asta se stie sigur). Deci de unde pana unde ati ajuns la concluzia ca ala s-a retras ca joaca in "Hobbitul"? Atunci ar trebui ca zilele astea sa isi dea Andy Serkis seama de greseala facut, si sa se retraga si el, sau cum?
doinarac pe 22 ianuarie 2010 21:28
@Crusher2008.
Ok ai observat o neconcordanta in text, dar de ce ai folosit incheierea jignitoare de mai sus?
O exprimare intr-un limbaj normal, fara jigniri la adresa celorlalti nu aveai ?
Daca vrei sa ti se respecte opinia , trebuie sa-i respecti pe ceilalti!
Chiar am fost impresionata de ce simt al observatiei ai, pana la final cand ...........
Pacat.

doinarac pe 22 ianuarie 2010 21:35
Pare OK pentru rolul lui Bilbo, dar trebuie "sa-l micsoreze" mult, pe calculator - are o inaltime de 1.85
mausyo pe 24 ianuarie 2010 22:54
e cam slab si prea inalt pentru un hobit.
Oricum mi se pare ciudata stirea. E cam incoerenta si apoi din cate stiu parca Peter Jackson trebuie sa faca The Hobbit.

marius93 pe 22 iulie 2010 22:37
:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells