Costumul lui Catwoman, diferit, dar foarte atrăgător

de Cristina Grigore în 30 Iun 2011
Costumul lui Catwoman, diferit, dar foarte atrăgător

Cei de la HollywoodLife.com nu au obţinut încă o fotografie cu noua Catwoman, Anne Hathaway, însă au aflat detalii despre noua costumaţie a acesteia din The Dark Knight Rises.

Un apropiat al echipei de filmare a afirmat că celebra eroină va purta de această dată o îmbrăcăminte mult mai asemănătoare celei înfăţişate în benzile desenate faţă de pantalonii mulaţi sau costumaţia de piele neagră din filmele anterioare: „Costumul lui Anne va fi mai practic, ceea ce-i va spori îndemânarea în luptă şi va semăna mai mult cu cel original, din benzile desenate, decât cu ce am văzut în producţiile de până acum”.

„Va purta cu siguranţă ochelarii de protecţie, dar va fi mai puţin sexy decât erau Michelle Pfeiffer ori Halle Berry în costumele lor Catwoman. Va arăta mai mult ca un spărgător. Însă, fanii de genul masculin nu trebuie să se îngrijoreze. Costumul se va mula suficient de bine pe corpul lui Anne pentru a o face extraordinar de atrăgătoare”, a ţinut să menţioneze sursa.

Hathaway a declarat recent pentru Harper’s Baazar că, pentru a face faţă cu brio rolului din The Dark Knight Rises s-a supus nu doar unui sever regim alimentar, dar şi unui program intensiv de antrenamente, ce a inclus şi ore de dans. „Am crezut întotdeauna că scopul era să fiu foarte slabă, dar pentru acest rol trebuie să fiu şi foarte puternică”, a spus actriţa.

Varianta de costum - cu ochelari de protecţie în loc de mască şi cizme practice în loc de tocuri cui - ce va putea fi văzută în ultima parte a francizei lui Christopher Nolan, îşi are originea în creaţia desenatorului Darwyn Cooke, dar şi a celui care a reimaginat, în 2001, personajul Selinei Kyle (Catwoman), Ed Brubaker.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 30 iunie 2011 09:30
Sa vedem in ce masura va avantaja noua costumatie...
Han_Solo pe 30 iunie 2011 09:54
Acand in vedere ca este un film marca Nolan, nici nu am sperat ca o sa vedem ceva sexy in film. Omu asta are ce are cu femeile urate in filmele sale...cel putin in seria Batman nu a nimerit-o cu femeile (parerea mea). Nu sariti si sa imi spuneti acuma ca Anne Hathaway e nu stiu ce super bomba sexy, esti in cel mai bun caz o tipa simpatica, ok, de genul Julia Roberts.
batmanfan pe 30 iunie 2011 11:08
Pai Nolan incearca sa se concentreze asupra lui Batman/Bruce Wayne..nu asupra unei bombe sexy, cum e in ultimul Transformers de exemplu unde apare aia aproape goala.. Mi se pare perfect logica alegerea lui Nolan.
Bayard pe 30 iunie 2011 11:52
Han_Solo ai mare mare dreptate.... in seria batman a avut alegeri complet neinspirate pentru actrite, putea gasi unele mult mai pricepute decat Katie Holmes si Maggie Gyllenhaal, poate si mai atragatoare.... ca doar e film cu supereroi. Personal nu-mi place nici de Anne Hathaway, nici cum joaca nici cum arata.... dar multa lume m-ar contrazice. Oricum, schimbarea costumului este logica..... un costum cum avea Halle Berry chiar nu avea ce cauta in Gothamul lui Nolan.

Eu sunt cam ingrijorat ca personajele negative din filmul asta nu au nicio sansa sa se ridice la nivelul Jokerului lui Leadger

cristi23 pe 30 iunie 2011 13:28
costumul seamana cu cel din serialul batman(2004)...acolo era cu ochelari mari galbeni dar nu era asa de fain..........totusi poate ca va fi o surpriza placuta
Crist11 pe 30 iunie 2011 14:04
Voua va trebuiesc super femei - top model in film daca nu, nu va uitati.
Bayard pe 30 iunie 2011 14:50
@Crist11 pai asta e stereotipul filmelor cu super eroi, top modele :)). Oricum, daca nu asta, macar actrite bune.... si Nolan nu a ales nici nici in filmele cu Batman.... fata de Inception de exemplu, unde a luat si pe Marion Cotillard si pe Ellen Page.
Alex4Fun90 pe 30 iunie 2011 19:02
Mai bine un film foarte bun , dar fara "bombe sexy" decat film slab insa cu "bunaciuni"
Han_Solo pe 1 iulie 2011 09:09
Bayard - hai ca daca si Ellen Page e ceva bunaciune...:) de Marion Cotillard(una cele mai frumoase actrite la ora actuala, in opinia mea) nu am ce zice, la fel si de Scarlet Johansson in The Prestige. Deci Alex4Fun90 vezi ca se poate si cu "bunaciuni" care sunt si actrite.
alex_il_fenomeno pe 1 iulie 2011 14:22
chiar sunt curios cum va arata atat costumul , cat si filmul !
JohnnyAddams pe 2 iulie 2011 11:31
Chris Nolan e un geniu vizual. Ellen Page a jucat slab in Inception, punctul slab al filmului a fost Ellen Page. Sunt curios daca Nolan va duce filmul spre un twist end/mindf*ck in genul The Prestige sau Memento, de obicei asta e genul sau, iar asta fiind ultimul film, ma astept la un final tare.
Sorin87 pe 2 iulie 2011 14:21
ii scoate formele in evidenta deaia este sexy

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells