Cine va interpreta rolul principal în noul film al seriei Planeta Maimuţelor?

de Răzvan Boboc în 22 Mai 2010
Cine va interpreta rolul principal în noul film al seriei Planeta Maimuţelor?

Actorul James Franco, cunoscut din seria Spider-Man şi Milk, va interpreta rolul principal în noul film din seria Planet of the Apes (Planeta maimuţelor), conform Hollywood Reporter.

Acţiunea din noul film, intitulat Rise of the Apes, o va preceda pe cea din filmul lui Tim Burton din 2001.

Un om de ştiinţă, care va fi jucat de James Franco, testează pe maimuţe un nou medicament împotriva Alzheimer-ului. Caesar, subiectul experiementului, reacţionează la tratament foarte repede şi este luat acasă de omul de ştiinţă.

Maimuţele din noul lungmetraj vor fi realizate cu ajutorul tehnologiei CGI de către WETA Digital. În celelalte filme ale seriei, maimuţele erau întruchipate de actori îmbrăcaţi în costume.

Filmările la Rise of the Apes vor debuta în această vară, iar lungmetrajul, regizat de Rupert Wyatt, ajunge în cinematografe în 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu pe 22 mai 2010 11:38
N-are importanta si practic pe nimeni nu-l intereseaza. Principalu e sa-l faca la fe lde bun ca si primul.
ioji pe 22 mai 2010 14:34
super film sunt fan al PLANETEI MAIMUTELOR
spartacus pe 22 mai 2010 14:47
Ar fi fost cu adevarat escelent ca protagonistul sa fie si de data aceasta Mark Wahlberg. Filmele ar fi avut cursivitate si sens... Sa o iei mereu de la capat cu noi actori mi se pare o prostie...
sofiamaria pe 22 mai 2010 17:07
Rareori reluarile (remake), sunt la nivelul primei variante, la orice film. Fie ca in mintea spectatorului s-a intiparit o anumita viziune despre interpretare, montare, etc. si greu accepta o noua varianta, fie noua conceptie regizorala e total diferita de prima varianta si oricat ar fi de buna te bulverseaza si le amesteci in minte.Singurul motiv ar fi o mai buna interpretare facuta de actori.Ori, in rolul principal din "Planeta.." nu cred ca Charton Heston poate fi intrecut , indiferent de orice noua interpretare. In schimb poate fi o trambulina de lansare pentru un actor mai putin cunoscut, vezi multiplele variante de James Bond, de exemplu.Dar evident ma voi duce sa vad si noua varianta.Exceptie de la ce am spus mai sus sunt ecranizarile. Exemplu:"Razboi si pace" varianta americana ,desi a avut in distributie pe Audrey Hepburn si Mel Ferrer nu a fost mai bun decat varianta ruseasca , facuta de Serghei Bondarciuc care era de-acolo, adica din atmosfera si traditia rusa.
bazOoKA pe 22 mai 2010 17:15
Wow...efectele speciale vor fi realizate de catre WETA DIgital!...Meserie!!!
Tot ei au facut si efectele filmului avatar,deci sa ne asteptam la niste maimute cu expresii faciale destul de impresionante.

Radu1711 pe 23 mai 2010 09:34
sper sa fie bun
Psychoprincess pe 23 mai 2010 14:10
nu inteleg de ce se mai obosesc sa mai faca mii de parti cand nu mai au acelasi farmec............
adry pe 26 mai 2010 12:04
Ma bucur. Chiar asteptam partea a doua.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells