Cine este STITCH???

de Emanuel Lazarescu în 13 Sep 2002
Cine este STITCH???
Lilo si Stitch este titlul noii productii Disney lansate in Romania.
Iar Stitch, este un extraterestru dragalas, care odata ce l-ati vazut nu cred ca-l veti uita prea curand!
Lilo si Stitch, este o adevarata comoara Disney, fiind realizata in genul filmelor de animatie de care ne aducem cu bucurie aminte: "Bambi", "Pisicile artistocrate" sau mai recentul "Regele Leu".

Lilo este o fetita hawaiiana foarte suparata pe viata si pe sora ei. Intr-o buna zi, vrand un prieten care sa o inteleaga si sa aiba cu cine sa se distreze il intalneste pe Stitch. Crezand ca Stitch ar fi un caine, ea il adopta si incearca sa se imprieteneasca cu el si sa-l "vindece" de rautatea excesiva pe care o poseda ( el fiind de fapt un experiment extraterestru care a luat-o razna si care scapand de pe planeta natala a ajuns pe pamant...).
Filmul este o adevarata lectie de viata, plina de invataminte. El ne invata ca persoana de langa tine este mereu cea care conteaza, iar familia trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc. La fel si prietenii adevarati, care sunt langa tine si la bine si la rau.
Muzica este extraordinara, continand melodii binecunoscute ale inegalabilului Elvis Presley!
Pe parcursul filmului se aud sase cîntece interpretate de Elvis, dintre care "Blue Hawaii" ( marele hit al anului 1961, care a stat in top-uri pe locul intai timp de 20 de saptamani!). Alte melodii pe care le puteti auzi pe parcursul filmului: "Heartbreak Hotel", "Stuck on You", "Suspicious Minds", "Devil in Disguise" si "Hound Dog".
Cred ca v-am dat cateva motive serioase pentru care nu aveti voie sa ratati noua productie Disney, "LILO SI STITCH" care fac pariu va va incanta! Cel mai important lucru esta ca acesta nu este un film pentru copii, ci pentru intreaga familie, asa ca mergeti impreuna cu ceilalti membri la cinema pentru o distractie pe cinste!

Aloha, Stitch!!!
Taguri:  Lilo & Stitch

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells