Cinci filme cu Helen Mirren în octombrie la MGM

de Cinemagia în 4 Sep 2012

Helen Mirren este actriţa celebrată în luna octombrie de canalul MGM. Serile de marţi ale acestui post sunt dedicate celor mai iubiţi artişti din toate timpurile din lumea cinematografică. În luna octombrie, filme ca Monteriano/Where Angels Fear to Tread (1991), Legământul, Nebunia regelui George/The Madness of King George (1994), Monstrul/No Such Thing (2001) şi Insula lui Pascali/Pascali's Island (1988) , ce o au pe Helen Mirren în distribuţie, vor fi difuzate după ora 22.

Helen Mirren a început să joace încă din liceu, iar mai târziu a făcut studii clasice de actorie la New College of Speech and Drama din Londra. La 20 de ani, ea s-a alăturat Teatrului Naţional pentru Tineret, unde şi-a făcut debutul pe scenă în rolul Cleopatrei, după care a jucat într-o multitudine de piese de Shakespeare.

Deşi Mirren este deseori descrisă ca fiind cea mai respectată actriţă clasică a Marii Britanii, ea a fost mereu dispusă să iasă din zona sigură a convenţionalului, aşa cum poate fi observată în filme precum Cal şi Monteriano. În ambele producţii, ea joacă roluri de femei mature îndrăgostite de bărbaţi mai tineri.

Mirren şi-a clădit o reputaţie de actriţă de mare talent şi o prezenţa de neuitat. În cariera să de peste 40 de ani, ea a primit mai multe premii Emmy, Globuri de Aur şi un Oscar (pentru filmul The Queen). Cunoscută pentru atitudinea ei modestă şi realistă, pentru înalta clasă, dar şi pentru că sparge tipare şi convenţii, la 67 de ani, ea fiind încă un sex-simbol, Mirren vă va capta atenţia în octombrie pe MGM Channel.

Afișează:
1 din 6

2 octombrie, ora 23:00,  Where Angels Fear to Tread (1991)

Văduva Lilia Herriton e trimisă de rude în Italia pentru a se recupera. Acolo cunoaşte un tânăr italian, de care se îndrăgosteşte şi pe care îl ia de soţ, lucru care le scandalizează pe rudele din Anglia. După ce Lilia moare la naşterea fiului său, două dintre rude vin în Italia pentru a avea grijă de bebeluş, fără a se aştepta ca tatăl să le facă probleme.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2012 10:00
o actrita ce nu mai are nevoie de nicio prezentare .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells