Christopher Walken şi John Turturro vor fi zei pe Pământ

de Cristina Grigore în 6 Iul 2011
Christopher Walken şi John Turturro vor fi zei pe Pământ

Mitologia greacă va primi o faţă modernă şi poleită cu staruri ale anilor ‘90 în Gods Behaving Badly. Ultimele achiziţii ale peliculei pe partea de distribuţie sunt Christopher Walken şi John Turturro, scrie The Huffington Post.

Adaptare a romanului cu acelaşi nume al autoarei britanice Marie Phillips, filmul va fi o satiră la adresa zeilor Olimpului, reimaginaţi ca fiinţe imperfecte, care îşi duc existenţa printre oameni. Afrodita (Sharon Stone), Apollo (Oliver Platt), Artemis (Edie Falco), Demeter (Phylicia Rashad), Dionysus (Nelsan Ellis), Eros (Gideon Glick), Hades (Turturro), Hermes (Henry Zebrowski), Persehone (Rosie Perez) şi Zeus (Walken) vor locui cu toţii în New York, vor avea propriile vise şi îşi vor câştiga singuri existenţa.

Activităţile lor – de la slujbe ingrate ce presupun plimbatul câinilor şi lucrul la o linie erotică, până la folosirea puterilor lor pentru a deveni staruri de televiziune şi permanenta râcă dintre ei – se intersectează cu cele ale unui cuplu tânăr, format  din Kate (Alicia Silverstone) şi Neil (Ebon Moss-Bachrach) şi sunt un adevărat pericol pentru relaţia acestora şi nu numai…

Eşti pregătit pentru un Zeus pasionat de seriale TV, un Apollo plictisit, în căutare de distracţii şi o Afrodită cu voce languroasă, gata să-ţi împlinească fanteziile erotice la telefon? Comedia, regizată şi re-scrisă pentru marele ecran de Marc Turletaub, cel care a produs şi filmul nominalizat la Oscar, Little Miss Sunshine, va începe filmările spre sfârşitul acestei luni.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Lalolica pe 6 iulie 2011 18:58
iaras holywood-ul isi va bate joc de mitologia greaca exact cum si a batut joc si de cea nordica!!.....nu stiu de unde aceasta pasiune a regizorilor de a infatisa zeii Europeni ca oameni de culoare!!
Han_Solo pe 7 iulie 2011 17:04
Daca nu baga oameni de culoare in filme sunt acuzati de rasism imediat...chiar daca zeii europeni nu prea aveau treaba cu "ciorile" .
spanac2015 pe 2 noiembrie 2011 10:53
nush ...suna interesant , ar trebui sa fie o comedie tare
xerses pe 6 iulie 2011 20:38
Nu prea sunt pregatita pentru acest gen de film despre si cu zei.
legiune pe 6 iulie 2011 23:25
Sincer da suntem pregatiti si pentru o "satirica" de genul asta.
Totusi am fi vrut sa vedem si ceva filme serioase sau macar un serial.

Marius_Madalin pe 7 iulie 2011 00:20
Tinand cont ca o sa inceapa filmarile la sfarsitul lunii , pana o sa apara poate va schimbati parerea.
Abia astept. Putin ras nu a omorat pe nimeni!

Krakatau pe 7 iulie 2011 04:09
Cum adica reimaginati ca fiinte imperfecte\ Pai chiar au fost fiinte imperfecte. Fiecare zeu avea defecte, cu zeus in frunte.
Walken era bun de Ares mai degraba :D

alex_il_fenomeno pe 7 iulie 2011 11:17
ideea pare interesanta ! ramane de vazut daca va fi un film bun !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells