Cât de bune sunt efectele din New Moon?

de Ştefan Dobroiu în 23 Oct 2009
Cât de bune sunt efectele din New Moon?

Un clip de 45 de secunde din New Moon arată că nu trebuie să avem prea mari aşteptări de la efectele speciale din această continuare regizată de Chris Weitz. Clipul, pe care îl poţi vedea mai jos, prezintă probabil cel mai tensionat moment al filmului, o scenă în care Bella se află în pericol de moarte.

Dacă Twilight a funcţionat numai datorită cuplului Kristen Stewart-Robert Pattinson (vezi aici o cronică a primului film), se pare că Weitz a trebuit să improvizeze în New Moon din cauza scenariului: cei doi protagonişti trebuie să înfrunte o lungă despărţire, ei reîntâlnindu-se de-abia la finalul filmului, unde se petrece... scena de mai jos.

Dacă în Twilight treceai cu vederea efectele dezamăgitoare, se pare că acest lucru nu va mai fi posibil în New Moon, unde altercaţiile dintre vârcolaci şi vampiri şi, mai mult, diferendele dintre familiile de vampiri ar fi trebuit să fie susţinute de efecte speciale mai scumpe decât îşi permit, probabil, producătorii noului film.

Un fragment de 20 de minute din The Twilight Saga: New Moon a fost prezentat ieri în cadrul festivalului de la Roma, stârnind entuziasmul fanilor, puşi pe jar şi de prezenţa pe covorul roşu a actorilor Charlie Bewley, Jamie Campbell Bower şi Cameron Bright, noi achiziţii ale seriei şi interpreţi ai membrilor familiei Volturi.

Vezi mai jos clipul, ce crezi despre el?

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
georgian.radulescu pe 23 octombrie 2009 14:03
Nimic interesant. Ma intreb de ce oare ati postat subiectul asta aici.
AeroX pe 23 octombrie 2009 14:35
doar o luna mai e de asteptat.....
da...este intr-adevar un moment foarte tensionat din film, chiar cel mai tensionat. Nu cred ca filmul va excela in efecte speciale, dar acestea nici nu vor lipsi.
georgian.radulescu, atunci tu de ce ai mai postat?

dfsdgf pe 23 octombrie 2009 14:43
doamne fereste nu sunteti sanatosi la cap?
ce efecte in plus vroiati?
doamne..e perfect asa cum e.faceti voi mai bine
uitati-va si pe youtube la trailere.

http://www.youtube.com/results?search_query=Official+New+Moon+Trailer+%233+HD+%28from+MTV+VMAs&search_type=&aq=f

kensu pe 23 octombrie 2009 14:55
nu-mi place prea mult filmul asta.astept mai bine sa apara cirque du freak the vampire's assistent
Mims pe 23 octombrie 2009 14:56
Intradevar efectele din primul film Twilight au lasat de dorit si in mare parte filmul a avut farmec datoita cuplului....dar nu as zice acelasi lucru si despre New Moon. Nici aici efectele nu exceleaza, dar as putea zice ca sunt de ajuns pentru ceea ce vroiau sa arate. Cel putin acum par mai veridice.
chris pe 23 octombrie 2009 15:13
ce porcarie
kensu pe 23 octombrie 2009 15:16
mai bine uitati-va la The Moon 2009(e alt film) e mult mai interesant.E mister,thriller sf.Aprimit numai pareri pozitive din partea criticilor.Uitati trailer ul aici http://www.youtube.com/watch?v=fQTJUfqNJts
djbitza7 pe 23 octombrie 2009 16:54
pana nu vedem filmul nu putem comenta aiurea ;) :P
dumi777 pe 23 octombrie 2009 16:59
cat de bune? nu prea bune (cel putin, nu in secventa asta)
valentina-leo pe 23 octombrie 2009 17:21
Bineinteles ca din nou invidiosii fac comentarii rautacioase de fiecare data cand apare numele "Twilight", "New Moon" sau orice altceva legat de aceste filme. Mie mi se pare ca efectele sunt bune, mai ales ca filmul nu este neaparat SF! Hei, daca nu ar fi niste filme bune nu ar avea atatia fani! Asa ca lasati-va de comentarii daca nu sunteti in stare sa aduceti argumente potrivite.
arual pe 23 octombrie 2009 17:30
mie chiar mi se pare super tare! mi s-a facut pielea de gaina cand m-am uitat
AeroX pe 23 octombrie 2009 18:19
@crank,

"porcaria asta are succes ca sunt multe fete virgine care viseaza la Robert ala si s-a umplut lumea de POKEMONI din astia gen emo, de astia e apreciat filmul"

Concluzie:
ai o minte crank = krank = in germana = bolnav(a).

Eustake pe 23 octombrie 2009 18:55
Prea devreme ca sa tragi vreo concluzie, nu poti sa spui ceva foarte clar urmarind 45 de secunde dintr-un film :) Asta nu inseamna ca eu ma astept la cine stie ce dupa ce a fost primul. Mai slab ca ala nu cred ca va fi
georgeccc pe 23 octombrie 2009 19:38
Parerea mea seria "Twilight", e ceamai mare porcarie din istoria filmelor...
deci chiar e un film, fara nici farmec...

mitika pe 23 octombrie 2009 20:06
Efectele mi se par bune...nu vad ce ar fi rau facut la ele.
Ce nu mi se pare bine e ca vazand ca Twilight are o enormitate de fani au aparut o alta enormitate de filme si seriale cu vampiri.... (The Vampires Diaries, True Blood) chiar daca imi face placere sa le urmaresc si stiu ca materialul dupa care s-au luat a aparut cu mult inaintea cartilor Stephaniei Mayer.

vlad pe 23 octombrie 2009 21:08
????? nu vad de ce ar fi proaste... nu sunt ceva deosebit dar proaste in nici un caz, vorbiti aiurea
raresh2142 pe 23 octombrie 2009 21:24
Eu o sa ma uit la el pt ca am vazut si prima parte , e ok filmul, nush cum e cartea desi termenul de vampir e cam fumat, cu tot cu acele clisee care ne face sa visam. o mica "evadare "=cred ca asta insemna termenul de vampir pt cei care se uita twilight
x pe 23 octombrie 2009 21:32
e f slab filmu... ma rog prima parte, intrucat a 2a nu a aparut si nu vreau sa ma pronunt... filmul a avut priza la adolescenti, aia e clar, cum harry potter are priza la copii si toti parintii tre sa le cumpere la copiii lor carti,jocuri,caiete etc cu harry potter, asa si filmu asta poate fi fascinant pt adolescenti care viseaza la o poveste de dragoste cum au cei 2 "frumosi" protagonisti. filmul este foarte plictisitor, da chiar in penibil la felul in care sunt portretizati vampirii atunci cand da lumina pe ei stralucesc???? come on! cine stie romanele poate sunt bune, nu le-am citit, insa ecranizarea dupa parerea mea este f slaba, sper sa nu imi sara in cap acuma toti pokemonii, fiindca este doar o parere.
Morphy pe 23 octombrie 2009 21:34
Nu vad nimic ciudat in secventele de mai sus. Nu stiu la ce efecte va asteptati voi. Doar nu e Matrix... :)
bloodthirst pe 23 octombrie 2009 22:27
Nu am reusit sa inteleg de ce filmul acesta de doi bani,fara efecte speciale reusite,cu un scenariu la pamant,etc,etc...a reusit sa faca atata valva in lume.Au aparut carti despre film,au aparut carti despre actorii acestui film,a aparut chiar si joc PC.Parerea mea este ca majoritatea oamenilor in ziua de azi,in special a tinerii sunt lipsiti de gust,prefer sa citesc o carte scrisa de un scriitor inestimabil decat sa vad un film fara gust.
scrawl pe 23 octombrie 2009 22:52
hahahahaha :)) nici prima parte nu mi-a placut,da' ce am vazut in filmuletzu asta ma face sa rad :)) am vazut efecte speciale mai bune in filme de categorie B.
7 pe 23 octombrie 2009 22:56
despre ce joc PC vorbesti tu acolo? Esti un habarnist bai bloodthirst! parerea ta este una idioata cum ca oamenii/tinerii n-au gusturi. Eu cred ca nici n-ai vazut primul film, dar tu de fapt comentai despre asta, pe care inca n-ai avut cum sa-l vezi. Tu ai gusturi proaste, atata tot.
bbyjuliet pe 23 octombrie 2009 23:06
scrawl se vede dupa fata ta ce fel de filme preferi tu ;) sa cauti efecte speciale in filmele porno sigur gasesti mai bune;) du'te si te culca
anonim pe 23 octombrie 2009 23:11
Stiti ce, NEW MOON e cel mai bun film pe care lam vazut pina acum cu vampiri, si nu scriti prosti ca nu va place efectele, inca nici na-ti vazut tot filmul si deacum comentati aiurea. Daca sunteti asa destepti faceti si voi macar un film cu efecte mai bune si atunci vom vedea cum o sa va critice pe voi.
mry pe 23 octombrie 2009 23:17
urmariti filmul,apoi comentati
scrawl pe 23 octombrie 2009 23:31
bbyjuliet...daca nu imi place twilight sau new moon nu inseamna ca am gusturi proaste...si btw: nu am jignit pe nimeni asa cum faci tu...daca te uitai pe profil vedeai ca am si cateva filme preferate...da' nu cred ca ai auzit de ele ;) sunt proaste ca eu nu am gusturi :)) daca vrei sa ne jignim...sa stii ca nu mai cobor la mintea ta de pitzipoanca manelista(ai fata) asa de mult incat sa ma obosesc sa si raspund :)
dumi777 pe 23 octombrie 2009 23:34
"NEW MOON e cel mai bun film pe care lam vazut pina acum cu vampiri" - da, pacat ca inca nu a aparut.
roxaroxi pe 24 octombrie 2009 01:03
@ crank: daca nu esti in cunostinta de cauza mai bine taci...ca-ti sta mai bine:)....si filmul nu are nici o legatura cu pokemonii cu ochii scosi "gen emo"...asa ca nu comenta numai de dragul de a scrie:|
heineken1379 pe 24 octombrie 2009 01:20
"Daca sunteti asa destepti faceti si voi macar un film cu efecte mai bune si atunci vom vedea cum o sa va critice pe voi". cel mai tare argument posibil! cati ani ai? Doamnee... seria Twilight este doar un film sa-l pui s-adormi.cam atat.. scenariu subtire,poveste reciclata,joc actoricesc zero,nu are nici macar acel twist care sa-l mai revigoreze oarecum... de vazut la cinema nici macar nu are rost sa mai vorbesc. si chiar cred ca-mi pot da cu parerea inainte sa apara partea a doua. sunt convins ca nu ma va "dezamagi".
madison pe 24 octombrie 2009 09:52
Pe langa efectele speciale din Harry Potter astea sunt nimic. Aici sunt doua salturi trei prostii shi nici nu e actziune. Harry Potter e mult mai fin filmu shi cartzile. Acolo da efecte speciale shi magie nu aici.
music.is.my.life pe 24 octombrie 2009 10:04
stiti ceva...mi se pare un film destul de bun..
si sincer ce efecte speciale mai vroiata....?
sa le creasca aripi sau coronite...??
fiti seriosi...v-a fi un film bun de vazut...:-*

deutssa pe 24 octombrie 2009 13:53
heii !!
este de 45 de secunde!

cititi cartea nici acolo nu scrie ca sunt foarte multe "efecte speciale"

si mi se pare foarte bun subiectu poate voi nu ati citit cartile ca sa intelegeti mai bine care sunt puterile fiecaruia si ce pot si ce nu dar asta nu inseamna ca trebuie sa trageti concluzi pripite asteptati filmul, cam intr'o luna apare si ne auzim atunci


c'ya

CONY pe 24 octombrie 2009 15:04
lam mai vazut
robbiex2 pe 24 octombrie 2009 16:05
chiar nu inteleg nici eu ce efecte mai vreti ?da...poate la machiaj mai au de lucrat, efectele sunt ok.mai bine asa, de ce sa o dea in SF ????
bogdanuuu pe 24 octombrie 2009 16:45
muhaha.In ca o dovada ca filmul e JENIBIL!!!!!!
tgr pe 24 octombrie 2009 17:31
Ce s-au atacat domnitele. :))
Laura pe 24 octombrie 2009 17:45
deci super film cel mai frumos :X:X:X debea astept sa apara nu mai am rabdare mai e o lunaaaaaaaa debea astept :X:X:X efecte se nota 10 si filmul si actorii la fel :X o poveste incredibila am citit cartile sunt exceptionale :) salut la toti fanii twilight :)
Laura pe 24 octombrie 2009 17:54
Si inca ceva pentru cei care comenteaza aiurea in general baietii care nau nici o idee despre cat de cautate sunt cartile si filmul si ce succes a avut :) ma bucur ca va da-ti cu pararea da mai bine tineti-va parerile pentru voi :) O felicit pe Stephanie Meyer pentru ca a scris 4 carti de succes si foarte frumoase cu o poveste incredibila dintre un om si un vampir .... si nu comparati harry potter sau alte filme cu asta pentru ca nu au nici o legatura asta e total diferit si fiecare cu povestea lui....pentru mine este un film ft frumos si ft bine regizat si jucat ... iar povestea dintre cei doi e pe putin minunata si plina de sentimente frumoase :) daca ar iesi toate partile dupa carti ar fi frumos :) sincer dupa ce am citit cartile am ramas foarte uimita si radical trista pentru ca s-au terminat ..a mai aparut una in america scrisa din perspectiva lui Edward da la noi va aparea anul viitor :)deci filmu este de nota 10 si actorii la fel :)felicitari!!!!
lulutza pe 24 octombrie 2009 19:23
doamne, ce razboi a iesit pe tema asta... pt cine a zis ca s-a scris si carte dupa film... a fost invers, da' ma rog... cartile sunt chiar ok pentru cei carora le place lectura de gen si pot sa vada si cumva dincolo de intamplarile si personajele din carte... da' pentru asta trb sa te duca ceva mai mult mintea :) e adevarat ca s-a creat o mare isterie cu filmu' asta... da' trb sa sa-i intelegem si pe cei cu probleme de genu' :))) cat despre scena asta... e irelevanta! si oricum nu ma astept la un film de efect, ma astept la o viziune regizorala mai buna decat a fost cea din primu' film... si apropo... scena de aici, in carte nu ajunge nici pe departe pana la confruntarea asta fizica... :) cei ce sunt chiar fani ai cartilor ar trb sa stie asta... sau poate Robert le-a luat mintile :)) sau Kristen... dupa caz :))
kensu pe 24 octombrie 2009 19:37
apropos in filmele sf nu-i vorba numai de efectele speciale e vorba de mult mai mult.Eu am vazut primul film de curios si a fost ok dar nu mi s-a parut extraordinar de bun .Asta e parerea mea.Si cum gusturile difera mereu o sa fie contradictii.Ce nu pot eu sa inteleg cum de a capatat asa de mult succes?Stiu ca baiatul bun vampir a aparut prima data in penultimul sau antepenultimul harry potter si presupun ca asta a constituit un fel de succes asigurat ca sa joace in twilight.Deci imi explica si mi e cineva cu argumente solide ,obiectiv care e motivul pentru care are asa de multa popularitate filmul asta?Nici nu sunt fan dar nici n-am numic impotriva lui
fear pe 24 octombrie 2009 19:40
Nu inteleg de ce este asa popular filmul asta,daca era asa de bun trebuia macar sa aiba peste nota 6 pe imbd,iar din clipul asta de 20 sec deja mi-am facut o perere despre el.In primul rand nu suport sa vad la un film faze care se misca cu incetul cum este aici,adica sa incerce sa faca ei filmul mai captivant dar pentru mine nu este.Imi plac genul de filme ca No Country for Old Men unde se intampla lucruri la care nu te astepti.Am vazut Twilight si din primele 10 min stiam cum o sa fie tot filmul, de aceea pentru mine e cel mai prost film al lui 2008.Povesti adevarat frumoase ca A walk to remember,The Notebook,The Pianist,The iluzionist,Goodfellas,Memento nu sunt asa de populare ca o poveste mediocra ca in acest gen de filme
Fuck_Twilight pe 24 octombrie 2009 19:44
This movie was terrible. In a just world I would be paid for my time. To be upfront about it i haven't actually read the books, so my review is completely unbiased in that regard. It is, however, very biased in that hot actors aren't enough to dissuade me from lambasting a movie.

Let's start off with a description of the characters.

Edward is a supposedly hot whining coward of a vampire that prowls the day killing deer. He's also emo to the point of being borderline bipolar and in a certain light (the car scene) he looks a lot like Arnold Schwarzenegger. Did I mention he's hot? Because that's important.

Isabella is as nondescript as you can get really. She has no personality whatsoever and could probably very easily land her own sitcom on the Disney network except she can't act well enough. Every time she tries to convey some emotion it looks more like she's either having an orgasm or taking a vicious Mexican poo or both. She falls in love with Edward and that's really the extent of her character.

The other characters are irrelevant and don't contribute to the story in any meaningful way.

Now let's talk vampire lore. Vampires in this movie have reflections, they have super strength and speed, sparkle in the sun like diamonds (what the hell...), are able to comfortably make Italian food, and the only way to kill them is to tear them apart and burn the pieces. Also, for no reason at all, they can change their eye color. From black to gold, which are both totally inconspicuous colors, right? None of this is actually relevant to the plot in any way and they could very easily have used actual vampire lore though it would have made Edward less hot and we can't have that. If you're going to be stupid about it, make up your own race of monsters. After all, they can't be any worse than Drow.

Now for the technical part of this review:

The acting. The awful, terrible, impotent acting. The script is belched out so halfheartedly in that grumbling half-whisper it somehow manages to be both flaccid and wooden at the same time. David Duchovney and Keanu Reeves in a dress could be more convincing. And EVERYONE does it. They all suck, every last actor except Cam Gigandet who actually smiles at one point. Everyone else just has their mouths hanging open like they can't believe you were dumb enough to pay for this movie.

Camera work was just awful. The most uncreative shots imaginable. Fully half the movie was a closeup. This paragraph will actually be dedicated to the "vampires doing cool superpower stuff" scenes. Between the rate of 3 cuts per second and the extreme motion blur, I couldn't tell what was even happening, much less who was doing it. At no point were their faces even visible. And the pointless bullet time shots are something Uwe Boll would pull, and at least his would have the characters doing something interesting instead of, say, standing there twirling a bat. Anyone can twirl a bat, it's not special.

The writing is really bad. There are so many things that were engineered specifically to win over tweens it's ridiculous. In addition to the vampire lore and the bad tofu analogy someone else mentioned, the plot is ripped right the hell out of Inuyasha, with lines ripped right out of Titanic. They hate each other, then they become friends, then they fall in love but they can't be together because he could hurt her and blah blah blah. Replace "Edward" with "Inuyasha", "Isabella" with "Kagome", and everyone else with "Shippo" and you have the first 30 episodes of the anime. In book 2 I'm fairly certain they start looking for sacred jewel shards.

In conclusion, this movie, and the books unless they really Uwe Bolled this up, are just a very successful attempt to sell a hot guy. If you love the Jonas Brothers, Hannah Montana, and everything else the Disney Channel vomits up, you'll love this movie. Because it has a hot guy in it.

Mihail19881988 pe 24 octombrie 2009 19:53
mi se rupe.......
penibil pe 24 octombrie 2009 20:37
sunteti patetici ca va uitati la asa un film
Dne,, pe 24 octombrie 2009 20:43
Ce subiect stupid :))
dependent_de_muzica :D pe 24 octombrie 2009 20:44
cred k toate comentariile se fac dupa ce apare filmu nu k ati vazut 45 sec sau kam asa cv deci sa nu tragem concluzii pripite ;):D
someone pe 24 octombrie 2009 20:48
multi criticati acest film pentru ca nu ati citit cartile..este adevarat ca nu are f multe efecte speciale ,dar nici nu este nevoie.povestea este una minunata si poate fi urmarita de toae categoriile de varste lasand o impresie placuta.nu cred ca twilight a fost urmarit numai pt k joaca robert pattinson sau kristen stewart ci pt intregul subiect.mereu va fi frumoasa o pov de iubire dintre un muritor plin de defecte si o persoana nemuritoare plin de virtuti
abby pe 24 octombrie 2009 21:13
uitati-va fratilor inainte la film si apoi comentati? cum puteti sa judecati dupa doar 45 de secunde? fiecare cu gusturile lui.salut pe toti fanii twilight!!!
Junona pe 24 octombrie 2009 21:25
Filmul pare a fi super , iar subiectul vostru e penibil si nascut probabil din lipsa de idei originale .Oricine a citit cartile din seria twilight stie ca filmul este cat se poate de aproape de de carte .... mai ales ca si autoarea lucreaza cu ei ... ce care il critica atat ar trb sa puna pe carte sa o citeasca si sa nu mai comentese in necunostiinta de cauza doar asa de dragul de a mai posta pe ici colo .....

Twilight Saga rules ! Va salut !!

alina pe 24 octombrie 2009 23:34
numi vine sa cred ca exact de ziua mea apare filmul in romania adica 20-11-2009 deabea astept swal vad
dumi777 pe 24 octombrie 2009 23:37
referitor strict la secventa de 45 secunde, si fara a trage concluzii asupra intregului film:
problema nu e ca nu abunda in efecte speciale, pentru ca natura intamplarilor din vol 2 nu cere prea multe ( doar secventele cu lupii si confruntarea finala). problema e ca sunt prost realizate. stilul asta da bine intr-un film gen matrix, dar aici nu merg. p.s. cinemagia, daca vreti sa cresteti interesul pe site, bagati o stire despre twilight, ca vad ca in numai 2 zile au curs parerile una dupa alta :))

cutepo1son pe 24 octombrie 2009 23:42
ce au efectele astea speciale k nu m'am prins? adica cred ca nu va asteptati ca Twilight sa ia 11 oscaruri. E un film facut in mare parte pt adolescenti, cu mici exceptii. Daca nu va place filmu cititi cartile, daca nu va plac nici cartile atunci...asta e.
bloodthirst pe 24 octombrie 2009 23:53
sigur ca s-au suparat domnitele...am jignit actorul principal...Cel mai bun film cu vampiri???Sunteti patetici!Urmariti Interview with the Vampire atunci!Un film cu o adevarata valoare si un scenariu de nota 10!
Temptation pe 25 octombrie 2009 02:24
Filmul este de dragoste si nu cred ca efectele speciale sunt atat de importante.Cartile din serie sunt simple si pt adolescenti ...nici nu se compara cu Anne Rice dar filmul Twilight mia placut si New Moon deja arata binisor :). E normal ka fetele sal placa pe actor cand joaca rolul unui baiat/vampir perfect...asta a si facut povestea atat de vanduta ...
Vicktoria pe 25 octombrie 2009 12:06
Bine punctat Temptation. Intreaga saga este o poveste de dragoste. vreau si eu sa vad un film de drgoste cu efecte speciale uimitoare.Nu.De ce? Fiindca nu sunt necesare,alt lucruri sunt importante. In new moon accentul se pune pe suferinta Bellei,la plecarea lui Edward nu pe luptele dintre varcolaci sau dintre vampiri. So..efectele speciale sunt naspa,ei bine,nu asta conteaza in cazul de fata.
CosmyNarutO pe 25 octombrie 2009 14:34
Incercati sa nu mai criticati atata, fiecare are parerea lui personala despre anumite filme si lucruri, despre tot ce se intampla in viata asa ca mai bine lasati publicul sa aleaga, mie, unul, chiar daca nu "l-am vazut", cred ca o sa-mi placa.
fan pe 25 octombrie 2009 14:53
nu ma pronunt pt film.... l-am vazut de peste 10 ori, nu e cine stie ce... dar actorii..personajele, muzica au facut filmul atat de placut..bv lor iar cei care spun k e cel mai bun film sunt prea indragostite de vampiric, cei care spun ca e de cacao sa se uite la chuck norris si steven segal....... un film mediu cu niste actorii care au facut tot ce se putea mai bine, efectele speciale din twilight au fost de toata jena alea 2-3 care au fost, pt unfilm cu buget redus a fost ok. si new moon cred k va avea incasari mari pe spinarea primului
NewMooney pe 25 octombrie 2009 15:16
@fan, bine zis ;)
sorinaaa pe 25 octombrie 2009 15:59
filmul twilight a fost superb....vreau sa spun k noh....nu se compara cu cartile da tot a fost fain.... shi nuj ce sa zic despre new moon.....cand am vazut trailer-ul am fost socata.... mi se parea prea fain!!....da nuj ce sa zic aqma.......sper sa fie fain.... :P
crank pe 25 octombrie 2009 17:00
De ce daca nu ne place filmul trebuie sa ni se suna sa ne uitam la din ale cu Chuck norris sau segal,nu e mare diferenta intre Twilight si alea fiindca la fel au o poveste penibila.Fetele astea carora le place Twilight, sigur alte filme preferate de ele sunt Lord of the Rings,Harry Potter,filme cu Orlando Bloom(filme la care ne-ar indemna sa ne uitam).Dati exemple de ce filme va plac in afara de astea,filme ca 21 Grams,the machinist,Donnie Darko,Schindler's List,The Shawshank Redemption,Memento ,Se7en,American History X ,Forrest Gump,The Usual Suspects,Requiem for a Dream,Gran Torino,No Country for Old Men etc. sunt sigur ca nu ati auzit de astea si va dati mari critici de filme,dupa ce vezi astfel de filme inaite si dupa aia o astfel de poveste mediocra iti dai seama ca Twilight e o porcarie.
rux pe 25 octombrie 2009 18:55
La urma urmei nu conteaza efectele, iar gusturile nu se discuta, asa ca nu va inteleg, oameni, de ce va criticati intre voi! Si, in niciun caz nu pot evalua un film de aproape doua ore numai dupa o secventa de patruzeci si cinci de minute. Pot existai in film scene mult mai bune decat cele in care intervin efectele speciale.
rux pe 25 octombrie 2009 18:57
patruzeci si cinci de secunde*
veronyk20 pe 25 octombrie 2009 19:13
fratilor treziti-va ce efecte mai vroiati e destul de bun filmul cred ca o sa dati seama abia dupa incasari ...sincer twilight a avut cateva greseli dar nu la efecte ...greseli p care fanii le-au iertat ..si nu numei efectele fac un film bun ci actori, povestea in sine....
bloodthirst pe 25 octombrie 2009 22:51
Pt Crank : sa fim seriosi,nu compara Lord of the rings cu toate spurcaciunile...LOTR este o adevarata capodopera,aproape imposibil de intrecut.
tradu pe 25 octombrie 2009 23:16
nu ma iau de efecte ca nu mi se par asa importante, insa povestea e praf, actorii sunt praf.. Un film prost.
starcx pe 25 octombrie 2009 23:25
star wars episode 3 e mai belea decat Lotr,parerea mea
LoVeStory pe 26 octombrie 2009 08:55
Frate, dar la ce va asteptati doar nu e SF, e fantastic dar nu dus la extrem cu efectele speciale. E film de dragoste nu actiune, cu tot felul de giumbuslucuri si chestii captivante prin efectul asupra privitorilor. Incercati sa intelegeti povestea si nu va mai dati mari macho-men'i si cinefili inraiti care sa se priceapa la a critica un film.
O fi el preferat de fete si mai ales de cele de 15-16 ani, dar astea il prefera pt robert pattinson nu atat pt firul povestii insa, daca incerci sa-l intelegi nu mai conteaza sexul sau varsta pt a-l placea, fara sa faci mare caz de actorii care interpreteaza personajele acestui film.
Asadar, daca vreti efecte speciale uitativa la filme care sunt facute numai pt si din asa ceva. Saga Twilight E un film romantic.....NU SF

LoVeStory pe 26 octombrie 2009 09:01
Saga Twilight e o serie romantica*
Simona pe 26 octombrie 2009 15:49
daca voua vi s-a facut pielea de gaina la asa ceva, sa imi spuneti de care piele o sa vi se faca dupa ce vedeti 2012. acolo da efecte ;)
fan pe 26 octombrie 2009 18:51
@crank.... vrei sa spui ca lotr e un film placut de fete, lotr e unu din cele mai bune filme facute vreodata alaturi de titanic, cu 11 oscaruri, si app nu sunt fata si da am auzit si am vazut toate filmele care le-ai insirat acolo si intradevar sunt niste filme care trebuiesc vazute. dar stiu sa apreciez ceva bun indiferent daca e actiune, drama, romantic sau sf, la twilight apreciez punerea in scena si muzica si jocul actorilor, cu toate ca nu il suport pe vampiricul ala a jucat bine in rolul asta( sa nu comentati ca nu se compara cu al pacino sau altii ca doar e debutant, regizorul a stiut cum sa scoata in evidenta ideea care reiese din carte.
si nu comparam un film cu actori celebri cu niste debutanti care isi fac treaba bine
sa fiu si de partea celor care critica filmul cred ca cei care s-au ocupat de efecte au cam chiulit, e romatic dar puteau fi mai bine puse la punct sa nu deranjeze ochiului sau daca nu sunt in stare sa sa le creeze sa le evite sa nu le puna deloc
bv lor..si scriitoarei si scenaristilor si celor care s-au ocupat de film

2012 frate pai ala e numai efect special
salut... astept lansarile

Madalina pe 26 octombrie 2009 20:14
Mai cum puteti sa va dati seama dak efectele sunt bune sau nu...e prea putin...
Oricum se stie k nu se va ridica la nivelul cartii dar e bn si asa.
Si nu inteleg inca un lucru dc postati comuri cei care nu sunteti fani si nici macar potentiali fani, dak nu va place de ce va pierdeti timpul lasand comuri la ceva prost dupa parerea voastra...

Bart_Simpson pe 26 octombrie 2009 21:09
@valentina-leo
Faptul ca filmul asta are o multime de fani nu-l face vreo capodopera. Si la un rahat trag multe muste... (Orice asemanare intre IQ-ul fanilor seriei Twilight si cel al unei muste este pur intamplatoare.)

SdB pe 26 octombrie 2009 21:29
Categoric..e un RAHAT de film.
fan pe 26 octombrie 2009 23:25
@bart_simson si sdb
ma intreb ce filme va plac voua daca asta e un rahat

raresh2142 pe 27 octombrie 2009 08:06
Filmul nu e cine stie ce, dar si ceea ce spunea "crank" e o porcarie, HP si LOTR sunt cele mai bune filme nu se compara cu Twilight, altu a spus ca Al Pacino nu se compara cu vampiricul din Twilight, deci frate acum incurcati toate faptele, trebuia sa fie un tanar vampir perfect, etc, nu un mos ramolit .....si filmul e pura fictiune si dragoste, nu o drama ca American history X .... nu faceti asemanari intre filme pentru ca toate am povestea lor, regizate de persoane diferite, viziuni diferite.
fan pe 27 octombrie 2009 14:27
@raresh2142 corect la asta ma refeream si eu cand am zis de al pacino sa nu inceapa sa compare niste debutanti cu niste veterani ai cinemaului
veronica pe 27 octombrie 2009 18:54
mi se pare ca new moon are o forma de dragoste pt ca jacob ii declara dragostea dar edward pleaca in italia si vrea sa se sinucida dar dsr bella il opreste!
Leliah pe 5 noiembrie 2009 21:03
Filmele sunt dezamagitoare. am citit cartile si pot spune ca mi'au placut si am asteptat cu nerabdare prima parte a filmului dar dupa ce l'am vazut am fost chiar suprinsa(intr-un mod negativ). chiar au efecte proaste, si cred ca filmu' are fani mai mult din cauza lui robert pattinson. si modul in care joaca mi se pare nenatural. ma asteptam la mai mult in orice caz.
carla pe 11 noiembrie 2009 22:19
filmul mew moon cred ca va fi un film reusit si spectaculos ca si primul deoarece am citit cartea si mi se pare o poveste de dragoste frumoasa dar in acelas timp si putin complicataq din perspsctiva lu bella cind arte de ales intre jacob si edward.
biancao8 pe 15 noiembrie 2009 21:18
auzi sa umplut lumea de pokemoni :)))))) =)) da intradevar intr`o oarecare masura...dar invidiosilor trebuie sa recunoasteti ca twilight are fani de toate varstele ..asa ca lasati prostiile
biancao8 pe 15 noiembrie 2009 21:28
deci sa va explic cei care critica filmul aici sunt : regizori, scenaristi, producatori, si asa mai departe numai oameni de profesie :)) daca ma intelegeti =)) ... care se gasesc ei sa comenteze efectele speciale ba ca nu sunt bune ba ca nu stiu ce...mai gasesc ei ceva in neregula si in cele din urma clar nu le place filmul !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells