Care va fi următorul rol al lui Sacha Baron Cohen?

de Răzvan Boboc în 4 Aug 2009
Care va fi următorul rol al lui Sacha Baron Cohen?

După succesul înregstrat de Bruno, Sacha Baron Cohen se pregăteşte deja pentru un nou personaj. În următorul său film, va interpreta rolul unui cântăreţ pop european care ajunge la celebrul concurs Eurovision, conform Femalefirst.co.uk. Se pare că şi de această dată va fi vorba despre o parodie.

În primă fază, Cohen a dorit să mai realizeze un alt film cu Bruno, dar după ce s-a consultat cu scenaristul Dan Mazer, planurile s-au schimbat.

"El şi Dam s-au gândit că ar fi mai bine dacă Sacha ar veni cu un personaj nou", a declarat o sursă.

În aceste condiţii, este de aşteptat ca noul lungmetraj să fie tot un fals documentar, în stilul Bruno şi Borat. Scenariul este deja gata, iar filmul va fi lansat în cinematografe în 2011.

Până atunci, Cohen va interpreta rolurile unor gemeni spanioli în filmul Downsizing. Aceştia sunt identici, doar că au înălţimi diferite. Din distribuţie mai fac parte Reese Witherspoon şi Meryl Streep.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 4 august 2009 00:18
eu unu personal i-as recomanda sa joace rolul unui mort la morga.Cred ca i-ar sta bine.Cat despre viitorul lui rol de "gemeni".. nu stiu ce dracu cauta el intr-un film alaturi de Meryl Streep ... :| Sper sa nu apuc sa prind ziua cand Clint Eastwood va juca/participa/regiza un film in stilul (de k*k*t) al lui Sacha Baron Cohen.
LaFox pe 4 august 2009 11:10
baiatu asta este penibil............
LunchBox pe 5 august 2009 01:30
Tragedie de actor.
qazdaz pe 13 august 2009 22:35
Saracu ..baiat vrea si el sa fie cinestar :| nu prea reuseste ..e complexat ..nimeni nu reuseste sa-l inteleaga ....vrea sa fie vedeta ..sa fie urmarit de ziaristi si reporteri .. ..ioi ...deci : saracu baiat...
Radu1711 pe 25 aprilie 2010 23:36
nu stiu dar ma sperie cum arata

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells