Bruce Willis sperie inamicii în noua imagine din A Good Day to Die Hard

de Cristina Grigore în 4 Oct 2012
Bruce Willis sperie inamicii în noua imagine din A Good Day to Die Hard

Printre sequel-urie aflate în programul de filmări al lui Bruce Willis (vezi Red 2 şi G.I. Joe: Retaliation) se află şi A Good Day to Die Hard, aflat acum în faza de post-producţie. Programat pentru lansare în primăvara lui 2013, filmul este promovat din aproape în aproape, cei care au luat de această dată în vizor pelicula fiind redactorii de la Entertainment Weekly.

Publicaţia online a dat publicităţii o nouă imagine din film, în care protagonistul apare alături de ajutorul său în misiune, actorul Jay Courtney, interpretul în film al lui Jack, fiul lui John McClane.  Aventura în care se îmbarcă cei doi îi poartă în Rusia, unde au de înfruntat puternice forţe ale unei intrigi ce a rămas încă necunoscută publicului, dar care va fi dezvăluită, cel mai probabil, odată cu apariţia primului trailer.

Potrivit declaraţiilor lui Jay Courney, parteneriatul dintre McClane şi fiul său nu este unul lipsit de probleme. „Este vorba de doi tipi a căror apropiere lasă de dorit, căci s-au aflat în părţi diferite ale lumii pentru ceva vreme. Lui John îi place să lase lucrurile să se desfăşoare de la sine, să vadă ce se întâmplă, pe când Jack are mai degrabă un mod strategic de a acţiona”.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
BestDreamer pe 4 octombrie 2012 13:52
Mai este mult pana la aparitia Die Hard 5.Astept sa ma impresioneze filmul.
Nimicdinceparafi pe 4 octombrie 2012 21:13
Bruce Willis e un Telly Savalas al vremurilor noastre,in sensul ca ne-ar parea ciudat sa-l vedem cu par si f bine face.Uitat-va la cat de lamentabil poate fii Nicolas Cage care incearca sa-si ascunda calvitia cu tot feluri de freze ciudate.Oricum legat de film,sper ca John McLane nu va fii nevoit sa-l salveze pe Putin si pe fetita lui ,Medveedev ca nu se merita.mai bine salveaza un betivan rus din coma alcoolica.Hac,parerea mea.P.S.Eu domle am incercat sa scriu cat mai coerent tinand cont ca aveam cateva berici la bord.
airbender pe 5 octombrie 2012 00:50
http://www.ign.com/articles/2012/10/04/watch-a-good-day-to-die-hard-trailer...iata si trailerul:):)..desi scurt este destul de bun si de..die hard:D:D
alex_il_fenomeno pe 9 noiembrie 2012 15:36
este fotogenic, dar mai presus de toate, foarte talentat.
AndreBlack pe 20 ianuarie 2013 14:49
Fain abia astept sa-l vad .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells