Behind Enemy Lines - again

11 Feb 2006
Behind Enemy Lines - again
Poate pentru multi dintre voi numele Nicholas Gonzalez (foto) nu spune mare lucru, dar daca dati un search veti gasi chiar si site-ul oficial al actorului cunoscut din serialul The OC in care joaca rolul iubitului Marisei, D.J. Producatorii spera totusi ca este un nume suficient de cunoscut pentru a-i inlocui pe Gene Hackman si Owen Wilson in sequel-ul la Behind Enemy Lines (2001).
Povestea din sequel nu are prea mare legatura cu primul film, fiind vorba despre un conflict nuclear in Coreea de Nord, in care Gonzalez este un locotenent al U.S. Navy SEALS, pe nume Robert James. Filmul a inceput productia inca de anul trecut, in tara vecina, Bulgaria.
In film mai joaca Peter Coyote (Commander-In-Chief) si David Keith (Daredevil) care isi reia rolul din primul film, Capitanul Tom O'Malley.
In Behind Enemy Lines, Owen Wilson a interpretat rolul unui locotenent al Marinei Militare Americane care este doborat deasupra teritoriului inamic si este vanat de o forta de politie secreta si de trupele armatei inamice. Intre timp, ofiterul sau superior (Hackman) nesocoteste ordinele intr-o incercare de a-l salva.
Taguri:  Nicholas Gonzalez

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells