AXN lanseaza doua noi canale tematice in Europa centrala: AXN Sci-Fi si AXN Crime

13 Iun 2006
AXN lanseaza doua noi canale tematice in Europa centrala: AXN Sci-Fi si AXN Crime
AXN, reteaua internationala de televiziune de actiune si aventura apartinand concernului Sony Pictures Television International, prezenta din octombrie 2003 si in Europa Centrala si disponibila in prezent pentru peste 5 milioane de abonati in regiune, lanseaza in Romania doua noi canale: AXN SCI FI si AXN CRIME. Acestea sunt disponibile de la inceputul lunii iunie in 4 tari din regiune: Romania, Polonia, Bulgaria si Ungaria.
AXN SCI FI a fost creat special pentru fanii genului, pentru care lumea din jur nu este de ajuns. Telespectatorii vor explora noi teritorii in cyber-spatiu, in acest univers si in altele posibile. Cu AXN CRIME, privitorii vor patrunde in lumea trepidanta a politistilor sub acoperire, a investigatiilor criminalistice de top si a salilor de judecata, in care fiecare indiciu se leaga si fiecare decizie poate sa ameninte viata cuiva.
Suntem foarte incantati sa lansam aceste doua canale cu un continut unic in Europa Centrala”, a declarat Stephen White, noul General Manager al retelei AXN in Europa Centrala, care se ocupa atat de supervizarea canalelor AXN cat si de toate actiunile intreprinse de AXN in zona.
In regiune, cercetarile de piata si reactiile celor care vizioneaza AXN arata clar ca exista o cerere mare pentru productii de calitate, atat sci-fi, cat si politiste. Atent la cerintele pietei, AXN este prima retea din Europa Centrala care lanseaza acest tip de canale dedicate exclusiv celor doua genuri atat de indragite. Speram ca cele 2 noi canale sa se bucure ce cel putin acelasi succes la public ca si predecesorul lor, AXN, cu care impart aceeasi echipa de promovare si distributie, care, la numai 2 ani si jumatate de la lansare a facut ca AXN sa fie prezent in peste 5 milioane de camine din regiune.”
AXN SCI-FI si AXN CRIME vor emite in limba originala si vor fi integral localizate (subtitrate in limba romana), avand un continut diversificat de productii de gen si continand promouri locale intre programe. Grafica stilata, sofisticata si captivanta, continutul de programe de calitate si atent selectate, precum si promo-urile cu background muzical specific genului fac ca cele doua canale AXN SCI-FI si AXN CRIME sa se evidentieze pe o piata TV competitiva. 
Grilele de programe ale ambelor canale se bazeaza pe doua elemente cheie: seriale premium in timpul saptamanii, insotite de cea mai buna selectie de filme de mare succes in week-end.
AXN SCI-FI si AXN CRIME, singurele canale tematice cu astfel de genuri din Europa Centrala, vor emite initial 18 ore in fiecare zi a saptamanii, de la 11:00 am la 05:00 am.
Creat sub sloganul “Toate indiciile duc la noi”, AXN CRIME este un canal dedicat productiilor politiste. Divertisment inteligent, captivant si plin de suspans, de pe intreg globul. Puteti descoperi dovezile, analiza datele, sparge codurile, smulge marturii si afla adevarul impreuna cu cei mai tari detectivi. Daca o crima trebuie rezolvata, AXN CRIME va fi acolo, fiecare pas facut impreuna aducandu-va senzationalul actiunii incitante si imprevizibile. Printre serialele cu care va veti putea intalni pe AXN CRIME se numara premiera in Romania a sezonului 3 din multi-premiatul The Shield / Lege si faradelege si seriile complete din The District / Districtul sau Michael Hayes.
 
AXN SCI FI ofera cele mai bune programe SF americane si europene, seriale de referinta si filme SF de top, special selectate pentru iubitorii genului. Aici veti avea ocazia sa urmariti seriale apreciate in intreaga lume: Star Trek: Enterprise, Andromeda, Sliders / Sliders: Lumi Paralele si Charlie Jade. Filme specifice ca Battlestar Galactica  vor completa continutul de programe. Sloganul canalului este “Deschide poarta catre alta dimensiune”.
 
Mult mai multe informatii legate de lumea SF si a criminalistilor gasiti pe siturile Web ale celor doua canale, situri integral localizate: http://www.axncrime.ro/ si http://www.axnscifi.ro/.
 
Ambele canale vor fi disponibile atat pentru retelele de cablu cat si DTH.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells