Avanpremiera filmelor Netflix din 2023. Primele imagini, informații și secvențe

de Gloria Sauciuc în 18 Ian 2023
16 titluri interesante din acest an sunt prezentate în trailerul pus la dispoziție de către platforma de streaming

Netflix ne invită să bifăm în calendar datele filmelor pe care urmează să le lanseze anul acesta, oferind publicului primele informații, imagini și secvențe din aceste producții.

Aflăm că frumușelul Chris Hemsworth revine în Operațiunea de recuperare 2 (16 iunie), unde trebuie să salveze familia supusă abuzurilor a unui gangster nemilos din Georgia din închisoarea în care este ținută. Vedem și că Gal Gadot, agent de informații în Heart of Stone (11 august), este singura femeie aflată între organizația ei și cel mai valoros și periculos bun al său. Julia Roberts, Mahershala Ali și Ethan HawkeLasă lumea în urmă” (8 decembrie), puși fiind în fața unor situații limită, iar Kevin Hart, Jean Reno și Sam Worthington trebuie să prevină un atac terorist într-un avion, în timpul zborului.

Tot anul acesta este programată, aflăm din trailer, adaptarea lui Wes Anderson a mai multor nuvele semnate de Roald Dahl, inclusiv The Wonderful Story of Henry Sugar. Adam Sandler și Jennifer Aniston revin în Vacanță criminală 2 (din 31 martie pe platformă), unde se trezesc în mijlocul unui caz internațional de răpire atunci când maharajahul, prietenul lor, este răpit de la propria lui nuntă plină de opulență.

Un nou univers creat de Zack Snyder în filmul SF de acțiune intitulat Rebel Moon va fi disponibil pe platformă din 22 decembrie. Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Charlie Hunnam și Anthony Hopkins ca vocea lui „Jimmy” sunt eroii acestei povești plasate pe o colonie pașnică de la marginea galaxiei; când aceasta este amenințată de armatele tiranicului regent Balisarius, o tânără cu un trecut misterios, numită Kora, este trimisă pentru a aduce în ajutor războinici de pe planetele vecine.

Ne vom bucura și de revenirea lui Idris Elba cu Luther: Apus de soare (din 10 martie) și de drama semnată de David Yates, Pain Hustlers (din 27 octombrie).

Netflix ne propune și emoționantele comedii romantice pline de nostalgie cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher, care joacă în La tine acasă sau la mine? (10 februarie) și cu Nicole Kidman și Zac Efron, care interpretează rolurile principale în A Family Affair (17 noiembrie).

Putem intra în acțiune cu Jennifer Lopez, care se transformă într-o asasină în The Mother (12 mai), și cu John Boyega, plus Jamie Foxx, care joacă în filmul polițist L-au clonat pe Tyrone (21 iulie).

Netflix ne mai propune să pornim împreună cu întreaga familie într-o aventură fantastică alături de Millie Bobby Brown și Angela Bassett în Damsel (din 13 octombrie) și să râdem în hohote cu Adam Sandler, care interpretează rolul principal în filmul de animație Leo (22 noiembrie).

Documentarul Pamela, a Love Story, portretul intim ce dezvăluie latura umană a uneia dintre cele mai voluptoase blonde din lume, e disponibil pe platformă din 31 ianuarie.

În 2023 Netflix promite, așadar, titluri pentru toate gusturile.

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells