Arnold Schwarzenegger, părăsit de soţie

de Cristina Grigore în 11 Mai 2011
Arnold Schwarzenegger, părăsit de soţie

Vedetă a Hollywood-ului şi fost guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger lucrează acum la revenirea sa în industria cinematografică, şi nu fără succes, însă pe plan personal lucrurile nu stau la fel de bine: soţia sa, Maria Shriver, a decis că mariajul lor are nevoie de o pauză şi s-a mutat din casa în care locuiau împreună.

Potrivit Los Angeles Times, despărţirea celor doi are loc după 25 de ani de căsnicie. Shriver şi Schwarzenegger s-au cunoscut în 1977, la un turneu de tenis, şi s-au căsătorit nouă ani mai târziu. Au împreună patru copii.

Soţia lui Arnold a fost cea care a iniţiat despărţirea şi cea care a făcut discretele declaraţii de presă, în care nu specifica motivul separării, apelând la înţelegerea publicului în această problemă „privată”. Cuvântul divorţ nu a fost încă rostit, cuplul urmând să stabilească viitorul relaţiei lor.

Se pare că motivele nemulţumirii doamnei Shriver faţă de soţul său datează de mai mulţi ani şi au de-a face cu numirea sa în fotoliul de guvernator, în condiţiile în care acesta a candidat din partea republicanilor, în timp ce ea era o susţinătoare a democraţilor. Un alt impediment în continuarea mariajului ar fi şi numeroasele infidelităţi ale lui Arnold.

Dincolo de supoziţii şi de declaraţiile de presă, între cei doi a existat şi există încă „o atracţie puternică”, spune o cunoştinţă apropiată a acestora, celebrul actor făcând tot posibilul să se împace cu soţia sa.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
anna.n pe 11 mai 2011 10:13
27 de ani a suportat infidelitatile lui si acuma i le pune pe toate in cap..se spune ca toate au final..probabil ca acum a ajuns la final si rabdarea ei..dar sa lasi 4 copii fara o familie din cauza politicii mi se pare o mare prostie
spartacus pe 11 mai 2011 13:29
E cam curios si cusut cu ata alba - adica sotia isi propune sa puna abia acum in practica decizia de a se desparti (fie si formal) de Arnold din cauza faptului ca el a acceptat sa devina guvernator,. Pai, chestia cu functia publica a fost, adica nu mai este de actualitate, el revenind acum la actorie. Si atunci, de ce e bagata in fata scuza asta penibila si deloc credibila ?! Nu imi dau seama, dar sigur este vorba de altceva - posibi infidelitatile lui pe banda rulanta. Asta da scuza di mult mai veridica. Parerea mea.
dp75 pe 11 mai 2011 16:30
daca traiau in Romania,ai zice ca o fac pentru publicitate,pentru o cat mai buna promovare a filmelor lui;de exemplu,ca Oana si Pepe :)
Gebeleizis pe 11 mai 2011 18:01
Arnold trage ponoasele pentru pacatele din tinerete.
alex_il_fenomeno pe 15 mai 2011 19:20
infidelitati ? ei bine , cred ca aici Arnold si-a facut-o cu propria mana !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells