Anthony Hopkins se transformă în Matusalem

de Cristina Grigore în 10 Iul 2012
Anthony Hopkins se transformă în Matusalem

Noul film al lui Darren Aronofsky, Noah, a adunat deja o distribuţie impresionantă la care se adaugă acum încă un nume celebru al Hollywood-ului, Anthony Hopkins. Veteranul actor a fost distribuit în rolul lui Matusalem, a anunţat regizorul pe contul său de Twitter.

După aproape patru ani de absenţă de pe marile ecrane, Aronofsky revine cu această producţie de proporţii inspirată de legenda biblică a lui Noe şi a arcei sale. În rolul principal îl vom vedea pe Russell Crowe, iar din distribuţie mai fac parte Emma Watson, Jennifer Connelly, dar şi Logan Lerman şi Douglas Booth, drept doi dintre fii lui Noe, Ham şi Shem.

Potrivit Bibliei, Matusalem a fost bunicul lui Noe şi a trăit 969 de ani (deşi numeroase cercetări ştiinţifice contrazic mitul vieţii de aproape un mileniu). Cel mai longeviv patriarh al iudeilor a murit cu doar şapte zile înainte de marele potop.

Filmările la Noah vor începe în curând, iar lansarea filmului este stabilită pentru 28 martie 2014. Următorul film al lui Antohny Hopkins va fi Hitchcock, o dramă regizată de Sacha Gervasi în care mai joacă Scarlett Johansson, Jessica Biel şi Helen Mirren.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JohnnyAddams pe 10 iulie 2012 14:16
Deocamdata e Hitchcock....e transformat deja.
Bayard pe 10 iulie 2012 21:50
Hm, chiar nu stiam ca a fost legat de potop, interesant.
alex_il_fenomeno pe 29 iulie 2012 10:15
un actor ce nu mai are nevoie de nicio prezentare !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells