Animaţia Coco a întrecut Justice League în box office-ul nord-american

de Cristina Grigore în 27 Nov 2017
Este una dintre cele mai bune lansări de Ziua Recunoştinţei din filmografia Disney/Pixar

Week-end-ul ce a urmat Zilei Recunostinţei pe teritoriul nord-american a adus cele mai mari încasări animaţiei Coco, motiv de bucurie (şi recunoştinţă) pentru studiorile Disney/Pixar. Filmul a strâns la debut (24-26 noiembrie) 49 milioane de dolari şi a trimis pe locul doi în topul încasărilor Justice League. Filmul ce aduce pe marele ecran echipa supereroilor DC a strâns în a doua săptămână de la lansare 40,7 milioane de dolari.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, producţiile Disney şi Pixar ocupă acum primele şase locuri într-un top al filmelor cu cele mai bune lansări de Ziua Recunoştinţei, în care primul loc este ocupat de Frozen, ce a beneficiat de o lansare extinsă (pe parcursul a cinci zile) şi a ajuns la 93.6 milioane de dolari.

Pe locul trei la box office s-a clasat pelicula Wonder (Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay), povestea unui băiat de clasa a cincea, cu faţa deformată, nevoit să facă faţă reacţiilor deloc plăcute ale colegilor săi. Filmul a obţinut 22,3 milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână.

Topul cinci este încheiat de Thor: Ragnarok (Disney/Marvel), cu 16,8 milioane (filmul a ajuns la un total internaţional de 790 de milioane de dolari) şi Daddy's Home 2, cu încasări de 13,2 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Coco, Justice League, Wonder , Thor: Ragnarok, Daddy's Home 2 , Julia roberts, Jacob Tremblay, Owen Wilson

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 27 noiembrie 2017 16:22
toate filmele au beneficiat de o lansare de extinsa

" Frozen (2013) is the record holder with $93.6 million; last year's Moana sang its way to $82.1 million; Tangled took in $68.7 million in 2010; and The Good Dinosaur gobbled up $55.5 million in 2015"

nu prea se pupa cu ce ai scris tu,a fost articolul prea lung ca sa il traduci cum trebuie?cauta unele mai scurte atunci

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells