Albă ca Zăpada şi-a găsit cei şapte pitici!

de Cristina Grigore în 26 Mai 2011
Albă ca Zăpada şi-a găsit cei şapte pitici!

Îţi mai aminteşti de Doc (Înţeleptul), Happy (Bucurosul), Bashfull (Ruşinosul), Sleepy (Somnorosul), Sneezy (Hap-Ciu), Grumpy (Morocănosul) şi Dopey (Mutulică)? Cei şapte pitici din povestea Albei ca Zăpada, care au fermecat copilăria multora dintre noi, o vor acompania pe „cea mai frumoasă dintre toate” pe marele ecran, într-unul din filmele live-action ce vor fi lansate în 2012, ne asigură Collider.

Este vorba despre Brothers Grimm: Snow White, producţia celor de la Relativity Media, cu Lily Colins (prinţesa), Armie Hammer (prinţul) şi Julia Roberts (mama vitregă) în partiturile centrale. Cu un rol esenţial în desfăşurarea evenimentelor, simpaticele personaje vor fi interpretate de Mark Povinelli (Water for Elephants), Jordan Prentice (In Bruges), Danny Woodburn (Watchmen), Sebastian Saraceno (Bedtime Stories), Ronald Lee Clark (Epic Movie), Martin Klebba (filmele Piraţii din Caraibe) and Joey Gnoffo (The Benchwarmers).

Ar putea fi singurul dintre cele două filme bazate pe aceeaşi sursă în care îi vom vedea pe cei şapte pitici, căci scenariul lui The Snow White and the Huntsman nu pare a indica implicarea acestora în aventura prinţesei, interpretată aici de Kristen Stewart, antrenată să facă faţă pericolelor de către inimosul vânător (Chris Hemsworth).

Proiectul rival al studiourilor Universal (cu Charlize Theron în rolul reginei malefice şi Sam Claflin în rolul prinţului) şi-a mutat recent data de lansare, programată iniţial în luna decembrie 2012, pe 1 iunie, acelaşi an, tocmai pentru a devansa premiera lui Brothers Grimm: Snow White, stabilită pentru 29 iunie 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
angesa pe 26 mai 2011 11:58
Scenariu:
Si acum , cei de la "Relativity Media" ...ca sa-i surprinda pe rivalii "intru poveste" or sa mute data lansarii lui Brothers Grimm: Snow White de pe 29 iunie pe 29 mai . :)
Ce-as rade sa se intimple chiar asa. :)) :)) :))

anna.n pe 26 mai 2011 12:09
sunt sigura ca ambele filme o sa fie interesante
olly2010 pe 26 mai 2011 13:26
da ce sa spun cool ,asteptam
xerses pe 26 mai 2011 13:56
Imi place povestea si suna foate interesant ce se pregateste pe tema.
Faenor pe 26 mai 2011 15:12
Relativity ca sa-i "suprinda" si sa le puna capac definitiv celor de la Universal l-au mutat nu pe 29 mai, ci pe 16 martie:). Si ca sa se invete minte pe viitor au mai programat doua filme proprii contra a doua productii Universal....This means total war se pare:) ...
zeno.marin pe 26 mai 2011 15:35
Piticii din inegalabila animatie Disney "Alba ca Zapada" (1937) sunt simpatici.
Cei din viata reala, sunt niste oameni cu un handicap fizic puternic, care doar nostim nu poate fi, indiferent cat de iscusit ar fi machiati...
Imi permit sa raman legat afectiv de varianta de desene animate (pe atunci manual!), care a umplut cu bucurie atatea inimi de copil si va continua astfel generatii intregi.
Ma tem ca in afara unui posibil succes de box-office, va fi destul de repede uitat.... Dar sa vedem, poate va fi OK totusi.

doinarac pe 26 mai 2011 16:46
"@zeno.marin" un "pitic" MARE ca actor, desi are acest handicap fizic , mi se pare Peter Dinklage , personajul: Tyrion Lannister din "Games of Thrones" serialul de la HBO.
A compensat acest handicap , jucand roluri potrivite....
In Snow White nu stiu cum va iesi.....de vazut
As fi preferat ca inimosul vânător Chris Hemsworth sa o fi antrenat sa faca fata pericolelor pe printesa Lily Colins . Dar sunt in distributii diferite , concurente.

alex_il_fenomeno pe 27 mai 2011 17:40
imi plac actorii alesi , avand in vedere ca o parte din ei sunt foarte amuzanti !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells