Advertorial: aventura cunoaşterii cu NESCAFÉ 3in1 şi Discovery Channel

de Cinemagia în 14 Sep 2011
Advertorial: aventura cunoaşterii cu NESCAFÉ 3in1 şi Discovery Channel

Timpul petrecut zilnic pe internet îti aduce acum şansa de a câştiga o super excursie şi de a-ţi testa cunoştinţele pentru ca NESCAFÉ 3in1 şi Discovery Channel te invită într-o adevarată aventură pe Facebook. Distracţie fără limite, testarea cunostintelor si o multime de premii te asteapta daca te înscrii în competitia "Învinge plictiseala cu NESCAFÉ 3in1 si Discovery Channel".

Între 13 septembrie - 10 octombrie 2011, intra pe pagina de Facebook România, acceseaza aplicatia "Învinge plictiseala cu NESCAFÉ 3in1 şi Discovery Channel", raspunde corect la 7 întrebari si poti fi câstigator. Marele premiu al competitiei este o excursie Exploratist în care vei merge cu 4 prieteni din gasca ta pentru a va testa limitele si a demonstra ca sunteti adevarati supravietuitori.

În plus, poti câstiga alte 80 de premii constând în kit-uri antiplictiseală. Campania promotionala se desfasoara pe pagina Facebook a NESCAFÉ România si te provoaca sa raspunzi zilnic întrebarilor din diverse domenii pentru a câstiga premii incitante. Pentru a afla mai multe detalii despre concurs, intra pe pagina de Facebook NESCAFÉ.

Testeaza-ti cunostintele si învinge plictiseala cu NESCAFÉ 3in1 si Discovery Channel!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 14 septembrie 2011 22:41
Sunt curios cine are 4 prieteni dispusi sa renunte la serviciu si/sau familie pentru a trai experienta supravietuirii (ca homeless) printre lighioane, muste, tantari, serpi si crocodili, fara apa, curent si acces la Cinemagia...
zeno.marin pe 14 septembrie 2011 22:48
Se spune ca de fapt asta chiar e un experiment sociologic real. Se spune un cuvant, si trebuie sa dai un exemplu din clasa respectivului cuvant. Simplu, nu?
Iata ca intrebati fiind, 90% din cei testati au raspuns asa. Nume de fruct - mar. Numele unei culori - rosu. Numele unui poet - Eminescu.
Pe mine Fecebook m-a dus cu gandul la circumcizie...

alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2011 15:22
castigi ceva , dar trebuie sa stai mult in fata calculatorului !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells