Action-thrillerele momentului, de Halloween la Movieplex

de Cinemagia în 24 Oct 2012
Action-thrillerele momentului, de Halloween la Movieplex

Taken 2: Teroare în Istanbul, Brutele/Savages, The Sweeney/Justiție la limita legii, Eroi de sacrificiu 2/The Expendables 2 şi Ultima razie/End of Watch vor ţine în suspans amatorii de senzaţii tari o noapte întreagă la Cinematograful Movieplex din cadrul Plaza România București. În noaptea de 27 spre 28 octombrie se organizează o noapte-maraton de Halloween. Spectatorii vor avea ocazia să-şi întalnească actorii preferaţi pe parcursul vizionării consecutive a cinci filme, best action-thrillerele momentului, la un preţ special.

Toţi cei care vor achiziţona un bilet la evenimentul din seara de 27 spre 28 octombrie beneficiază de un bilet la un preţ special pentru vizionarea celor cinci filme consecutive din programul evenimentului şi, în plus, au şansa de a câstiga unul dintre marile premiile puse la bătaie. Mai mult, fiecare participant la maraton câștigă gadgeturi de groază.

Nici cei mici nu au fost uitaţi, aşa că un pachet special le este dedicat şi constă într-un bilet la un film şi un meniu mic, pentru toţi copiii de până la 12 ani. Oferta este valabilă sâmbată şi duminică (27 şi 28 octombrie), în timpul zilei, pentru toate filmele de animație din programul Movieplex.

„Am pregătit la Movieplex o Sărbătoare de Halloween aparte, în care spiritele prind viaţă prin intermediul filmelor şi atmosferei create. Noaptea, toţi clienţii noştri se vor putea bucura de un adevărat maraton al filmelor în care buna dispoziţie şi premiile surpriză nu vor lipsi niciun moment. Mai mult, am pregătit premii instant atrăgătoare pentru absolut toți participanții la maraton. Avem si o tombolă în care punem la bătaie gadgeturi de groază, oferite de partenerii noștri și Plaza Romania. În timpul zilei, copiii beneficiază de prețuri speciale și au filme de animație pentru toate gusturile”, au declarat reprezentanții Movieplex pentru Cinemagia.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Alex4Fun90 pe 24 octombrie 2012 22:58
Au ales prost filmele . The Expendables 2 - Premiera in Romania 31.08.2012 . Savages - Premiera in Romania 07.09.2012 .
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2012 16:21
au fost destule filme ce au meritat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells