Articole What a Girl Wants

(2003)

Ce-și dorește o fată

Sinopsis

NU ARE UN ACCENT POTRIVIT
NU ARE HAINELE POTRIVITE
DAR ARE ATITUDINEA POTRIVITĂ

Daphne Reynolds (AMANDA BYNES) avea tot ce-și putea dori orice fată, sau cel puțin așa părea. Această spirituală tânără americancă are un stil unic al ei, neconvențional, aflată în relații foarte bune cu boema sa mamă Libby (KELLY PRESTON) și cu un viitor plin de promisiuni, dar în ciuda remarcabilelor sale posibilități, Daphne se simte incompletă.

Visurile sale ca într-o zi să-și întâlnească tatăl, pe care nu l-a cunoscut, omul cu care Libby a avut o aventură romantică acum 17 ani, dar pe care a fost nevoită să-l părăsească datorită familiei sale aristocratice, care o găsise nepotrivită.
Hotărâtă să lase deoparte visurile sau să uite toate povestile privindu-l pe tatăl său, impulsiva Daphne ia un avion spre Londra, unde descoperă repede că tatăl ei este un foarte cunoscut politician, lordul Henry Daswood (COLIN FIRTH).

Când Henry își deschide viața și calendarul său social fiicei sale, de existența căreia n-a știut niciodată, apariția lui Daphne în viața socială din înalta societate creează o rumoare care amenință să destabilizeze cariera politică a tatălui său.
Nedorind să pericliteze campania pentru viitoarele alegeri în care este implicat tatăl său, Daphne își strunește personalitatea sa vibrantă, naturalș și începe să se comporte ca o adevărată debutantă în viața socială, participând la numeroasele evenimente din viața socială britanică.

Dar chiar și cu ajutorul lui Henry, ea nu poate primi niciun ajutor de la logodnica acestuia (ANNA CHANCELLOR) sau de la geloasa sa fată (CHRISTINA COLE), care doresc s-o facă de râs de fiecare dată.

Cu sprijinul lui Ian, un încântător muzicant local, participant la evenimentele mondene, din societatea engleză, Daphne încearcă să demonstreze că dragostea și bunele maniere pot cuceri totul.
Curând Daphne realizează că, nu-i place persoana care începuse să devină. Deși și-a dorit să fie fata tatălui său, își dă seama că asta nu mai merită dacă nu poate fi ea însăși. La urma urmei, cum îi spunea și Ian: De ce să te potrivești când tu ai fost născută să stai de o parte?

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Gaylord Films, o productie Di Novi Pictures/Gerber Pictures, "Ce-și dorește o fată", cu: AMANDA BYNES, COLIN FIRTH, KELLY PRESTON, EILEEN ATKINS, ANNA CHANCELLOR și JONATHAN PRYCE. Regia DENNIE GORDON, producători sunt DENISE DI NOVI, BILL GERBER și HUNT LOWRY. Scenariul: JENNY BICKS și ELIZABETH CHANDLER.
E.K. GAYLORD II, ALISON GREENSPAN și CASEY LA SCALA sunt producători executivi. ANDREW DUNN, B.S.C. este director de imagine; MICHAEL CARLIN este scenograful; CHARLES McCLELLAND este monteurul, iar muzica este compusă de RUPERT GREGSON-WILLIAMS.
"Ce-și dorește o fată", este un film lansat în 2003 de către Warner Bros. Pictures, o companie AOL Time Warner.

Sinopsis (en) Despre film
jinglebells