Une enfance

(2015)

O copilărie

Poster Une enfance Poster Une enfance

Sinopsis Une enfance

Crescut în sărăcie într-un oraș mic din Franța, Jimmy, în vârstă de 13 ani, visează la o viață burgheză cu vacanțe de familie și jocuri de tenis. Prins într-o familie instabilă cu o mamă dependentă de droguri și prietenul ei infractor, Jimmy este forțat să crească prea repede. De-a lungul unei veri toride, Jimmy trebuie să găsească momente de speranță într-o lume plină de conflicte

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Caseta tehnică

AKA

  • (Une) Enfance
  • A Childhood

Produs de

Les Films du Losange

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Les Films du Losange

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
CDumi pe 13 August 2021 19:21
O drama despre suferinta copiilor din cauza ca societatea este mai cruda decit jungla. Pina si salbaticii din jungla traiesc mai omeneste, in felul lor. Un film cu un subiect ff real. Jungla capitalista. Fara scrupule, fara indrumare spre o educatie curata, sanatoasa.
A disparut principiul "daca nu stii te invatam, daca nu poti te ajutam, daca nu vrei te obligam", in cazul de fata sa obligam pe unii sa duca o viata curata pe principii sanatoase. Dar la ce sa te astepti de la societatea capitalista foarte bolnava de lacomie, egoism, lipsa de scrupule. Regele unic pt toti este BANUL.

0 0
lili22 pe 08 August 2021 23:50
E un film care fara sa aiba ceva special te tine in fata ecranului.Scenariul este bun, nimic fals si un pusti talentat in rolul principal.
0 0

Spune-ţi părerea despre Une enfance

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells