Un cuento chino

(2011)

O poveste chinezească

Poster Un cuento chino Postere Un cuento chino

Sinopsis Un cuento chino

Întâlnirea între un chinez și un spaniol care nu vorbesc altă limbă decât a lor nu poate sta decât la baza unei comedii. Situații bizare și crearea unei relații bazate pe înțelegerea fără cuvinte, fac din "Chinese Take-Away" o comedie dulce-amară despre relațiile interumane și absurd.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Argentina, Spania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
kipp pe 21 Ianuarie 2017 09:42
Unul din cele mai bune filme, pe care le-am vizionat de la o vreme incoace. de o sensibilitate subtilă, umor inteligent, povestea nu e chinezească, e una omenească. Personajul principal, un paradox de calități și defecte laolaltă, fac din el un omuleț ursuz, antipatic la prima vedere, dar plin de bunătate, si pe parcurs, aflăm că duce în suflet un bagaj de dureri și sensibilități înduioșătoare. dulapul cu jucărele de sticlă și cu poza mamei lui apar ca un obiect ușor ridicol în adorația unui bărbat cum e Roberto, am putea crede ca mama a fost cea mai importanta persoana prezenta (fizic) in viata lui, dar aflăm că e un dar al inimii, de fapt, nici nu a cunoscut-o vreodată.
Chinezul Jun apare mai mult in film ca un simbol, el nu este atat de exploatat ca personalitate, nu aflăm despre el decat informații de bază, pe care, oricum, le-am văzut. el este… citeşte

3 0
lili22 pe 26 Aprilie 2021 23:35
O poveste simpla si emotionanta, cu un actor cunoscut , argentinian, vazut si prin alte filme.
0 0

Spune-ţi părerea despre Un cuento chino

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells