The River King

(2005)

Regele Fluviului

Poster The River King Postere The River King

Sinopsis The River King

Abel Grey este trimis sa investigheze decesul unui baiat de la o scoala particulara,care a fost gasit plutind pe rau.

Temandu-se de un scandal, conducerea scolii insista ca este vorba de o sinucidere. Dar in momentul in care descopera de la prietena acestuia, Carlin, ca acesta a fost destul de terorizat, Abel suspecteaza ca initiativa unui baiat periculos din scoala a mers prost, si atunci ii cere ajutorul unei simpatice profesoare, Betsy.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Colin Rogers Colin Rogers 2nd Local Boy Bruce Murphy Bruce Murphy Joey's Son Jennifer Ehle Jennifer Ehle Betsy Chase
Rachelle Lefevre Rachelle Lefevre Carlin Leander Edward Burns Edward Burns Abel Grey Thomas Gibson Thomas Gibson August "Gus" Pierce
John Kapelos John Kapelos Joey Tosh Robert Bockstael Robert Bockstael Kenny Julian Rhind-Tutt Julian Rhind-Tutt Eric Herman
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Kismet Film Company

Distribuitorul international

Alliance Atlantis Communications

Țara

Canada

Site oficial

The River King
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 30 Septembrie 2014 15:48
Mistere misterioase.
Un film ce se stinge odata cu trecerea timpului. Trebuie sa recunosc ca in primele lui momente, pana undeva spre jumatatea filmului, este din ce in ce mai intrigant. Insa, dupa ce misterul incepe sa se desluseasca, realizezi ca asteptarile pe care singur ti le-ai creat au fost doar fumul unui foc de paie.
Misterul copilului care tot apare pe malul raului, sa nu iti dai seama ca il cunosti, sau misterul fantomei care se furiseaza mereu in poze doar ca in final sa ... se evapore, sunt lucruri introduse doar ca sa aburesti privitorul.
Un film simplu care pare ca are cadre dintr-o alta productie ce nu se lipesc in povestea de fata.
Un 5,99!

6 1
Vegetarian pe 04 Ianuarie 2011 05:02
THRÍLLER : film polițist , senzațional sau cu scene violente , de groază. DRÁMĂ = film în care se redă imaginea vietii reale , în conflicte puternice si complexe, într-un amestec de elemente tragi - comice. ACȚIÚNE = Desfășurare rapida a unei activități.
. . Copii , adolescenti - scoala este un loc pt ritualuri de initiere , mortale . Altfel nu intri in grup .. Cat timp in SUA adolescentii se ucid intre ei si scapa nepedepsiti , copii ar trebui crescuti in Kina . Guvernul kinezesc prefera sa tolereze angajarea adolescentilor care au prea mult timp liber , contra 50 de dolari pe lună pentru a produce iPod-uri , 15 ore/zi . Este de preferat un adult cu copilaria distrusa dar viu decat un adolescent mort .

Acest film este reluat periodic si difuzat online la Neptun in 21 feb 15 , 12 sep 2014 . Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni ..

0 1

Spune-ţi părerea despre The River King

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The River King
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells