Silk

(2007)

Drumul mătăsii

Poster Silk Postere Silk

Sinopsis Silk

Mai mult
Silk

"Drumul mătăsii" reprezintă o legătură comercială între China și Europa care a existat din cele mai vechi timpuri, bazându-se pe schimburi de mărfuri, înlesnind totodată și contacte diplomatice și culturale.

"Silk" este o dramă romantică ce urmărește experiențele de viață și de iubire dulci-amărui ale unui tânăr francez pe nume Herve Joncour, care îmbrățișează inițial cariera militară pentru ca ulterior, la insistențele omului de afaceri Baldabiou, să devină…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: florescu.andreea
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8
Keira Knightley Keira Knightley Hélène Joncour Michael Pitt Michael Pitt Herve Joncour Kôji Yakusho Kôji Yakusho Hara Jubei
Sei Ashina Sei Ashina fata Alfred Molina Alfred Molina Baldabiou Katy Louise Saunders Katy Louise Saunders
Callum Rennie Callum Rennie Schuyler Miki Nakatani Miki Nakatani madam Blanche Kenneth Welsh Kenneth Welsh primarul Joncour
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Rhombus Media

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Picturehouse Entertainment

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
deea9595 pe 09 August 2010 23:08
un film foarte frumos si extrem de trist...
iar scrisoarea de la final a fost foarte emotionanta

6 2
Milla pe 07 Iunie 2010 22:39
Absolut superb filmul, în special scrisoarea... poate unora li se va părea prea trist, dar este cu adevărat frumos.
4 1
AnAndreea pe 28 August 2011 20:23
Povestea unei povesti imaginare.. care umbreste dragostea adevarata, dragostea care se lasa atinsa, pana la desavarsire. O drama aparent simpla, PREA simpla, dar ale carei intelesuri si semnificatii sunt mai profunde decat un milion de cuvinte. Nu regret ca am vazut acest film, ba chiar cred ca a meritat pe deplin
2 0
margott pe 04 Iunie 2012 17:55
Spoilere
Un film subapreciat, eu una nu-i pot gasi niciun cusur. Peisajele, actorii, coloana sonora, povestea, totul te transpune intr-o atmosfera romantica, visatoare. Premiza e aparent simpla, povestea unui tanar care descopera ca idealul dragostei nu trebuie sa fie o himera pe care s-o cauti la capatul pamantului, uneori nu e nevoie decat sa intinzi mana si s-o atingi. Din pacate, destinul hotareste altfel pentru Herve si Helene, in final frumusetea gradinii pe care si-o dorise Helene ramanand sa indulceasca durerea lui.
Recomand si The Painted Veil, un film la fel de frumos si de exotic, in aceeasi atmosfera de dragoste ideala, pierduta mult prea devreme.

1 0
sarge pe 26 August 2010 15:15
Film slab tare....am crezut ca e ceva de capul lui cand l-am luat ...dar m-am pacalit; concluzie: nu il luati ca o sa patiti la fel ca mine :)
1 5
ellutza_maria pe 24 Martie 2020 23:03
Un film bunicel, nu excelează la nici o categorie . Ce-l strică, după mine , actorii. Nu-mi pare nici unul potrivit pentru rol sau film. Poate daca erau alți actori , se reușea o profunzime mai mare a filmului. Actorul principal... total nepotrivit , prea efeminizat , ca fizic si ca stare , nu e deloc pentru rol.
0 0
Spikos pe 12 Aprilie 2013 08:11
O drama romantica in care despartirile lungi creeaza afinitati afective noi , cu trairi bine exploatate psihologic si sensibil exprimate de actorii implicati , ades sfasietoare , cu finalul neasteptat , elogiu al unei iubiri daruite total ; putin a lipsit acestui film sa fie ceea ce ne-am fi dorit urmarindu-l cu interes , un love story perfect si atat de real ; nota 8 .
0 0
emy_sinaia pe 05 Februarie 2012 00:54
dragoste imposibila
asa s-ar putea descrie acest film sensibil care pe alocuri poate parea la un moment dat plictisitor, fiid adresat in special laturii romantice a publicului .
0 1
ama88 pe 28 August 2011 23:45
mi-au placut peisajele,insa filmul devine plictisitor pe parcurs
0 1
ankacris pe 18 Decembrie 2010 13:40
Am vrut sa vad acest film doar pentru ca joaca Keira Knightley.Intr-andevar joaca destul de bine dar actiunea filmului m-am cam plictisit,mai ales prima ora ,dar apoi devine mai interesant.Nu-l recomand,dar nu pot sa spun ca este un film foarte rau.
0 1

Spune-ţi părerea despre Silk

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Silk
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells