Scary Movie

(1991)

Scary Movie

Poster Scary Movie Poster Scary Movie

Sinopsis Scary Movie

Protagonistul acestui film este Warren, un tânăr extrem de paranoic. Apogeul fricii sale este atins atunci când crede că un evadat cu probleme mintale se ascunde la el în cartier. Și cum este o zonă destul de liniștită, toate bănuielile tânărului se îndreaptă către Halloween House of Horrors, unde va încerca să pătrundă noaptea. Însă, dacă Warren nu se înșeală deloc? Atunci siguranța și mai ales viața sa nu vor fi serios amenințate?

A contribuit la sinopsis-ul filmului: alex_il_fenomeno
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.9

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 06 August 2016 01:21
Tensiunea si incordarea "floricelelor de pe campii".
Sentimente contradictorii ma icearca acum cand vreau sa astern cateva randuri despre filmul pe care l-am vizionat recent, el fiind la liber pe YouTube. Si de ce anume stau in cumpana? Deoarece filmul m-a surprins. Are un scenariu nesperat de bun si de-a dreptul surprinzator. S-a jucat in permanenta cu atentia mea si chiar m-a trimis pe piste false nu doar o data ci de v'o 3 ori. Lucru remarcabil pentru un film independent.
Sa tinem totusi cont ca obiectul acestui experiment este insusi scenariul si modul in care poate un regizor, folosindu-se de firul narativ, sa creeze atmosfera si incarcatura fara ca sa apeleze la ceva anume, la lucruri sau intamplari concrete care sa fie cauzatoare de starnirea acelor stari, emotii, senzatii. Nimic expres, totul doar auto-indus.
Si marturisesc ca am simtit rezultatul acestui studiu realizat de regizorul Daniel Erickson, si deci si efectul… citeşte

1 0

Spune-ţi părerea despre Scary Movie

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi horror
Liste cu Scary Movie
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells