Retroactive

(1997)

Repetiție pentru crimă

Poster Retroactive Postere Retroactive

Sinopsis Retroactive

Mai mult

Karen Warren (Kylie Travis), o experta in negocierile pentru eliberarea ostaticilor, ramane in pana pe o autostrada din Arizona, iar singura persoana care se ofera sa o ajute sa-si continue calatoria este Frank Lloyd (James Belushi), un barbat despre care Karen afla ca merge sa incheie o afacere. Frank calatoreste alaturi de iubita sa Rayanne, care este vizibil inspaimantata de el. Desi are nenumarate posibilitati de a parasi familia Lloyd, Karen alege sa ramana alaturi de cei doi, din obisnuinta de a…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 28 Mai 2011 09:48
a fost un film foarte bun , ce a avut la baza o poveste incredibil de buna si o desfasurare nemaipomenita ! ce sa mai spun de actori , care au jucat ireprosabil ! pot spune ca filmul m-a surprins placut ! il recomand mai departe !
1 2
FillerCristi pe 28 Martie 2018 02:09
Senzational
Filmul este extraordinar de bun. Are la baza chestia asta cu calatoria in timp si este printre cele mai bune filme care le-am vazut. L-am vazut de vreo 3 ori pana acum si l-as revedea cu aceeasi placere... pacat ca nu prea e cunoscut, pacat si de nota aceea mica... poate unii nu au inteles filmul in totalitate. Are si putine glume pe alocuri, recomand desi e vechi, e foarte bun.
0 1
liviuneagu pe 27 Septembrie 2012 02:06
AUTOREPLY
De abia aştept să revăd "RETROACTIVE" - un film deosebit de bun, - în primul rând - prin ideea conjuncturală surprinzătoare, dar şi prin jocul remarcabil al actorilor.
Îl recomand tuturor celor care ştiu să aprecieze un gen de film complex.

0 1
liviuneagu pe 18 mai 2013 04:06
Revazut astazi. Exceptional...

Spune-ţi părerea despre Retroactive

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Retroactive
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells