Quantico

(2015) - Serial TV

Quantico

Poster Quantico Poster Quantico

Sinopsis Quantico

Quantico

O dramă de acțiune despre tineri recruți FBI care se antrenează în sediul din Quantico, Virginia, al instituției. În centrul atenției este Alex Parrish (megastarul indian Priyanka Chopra): împlinirea visului ei de a deveni agent FBI va fi îngreunată atât de secrete din trecut, cât și de o aventură cu un coleg. Acțiunea se învârte în jurul unui mare mister: unul din noii recruți este răspunzător pentru un atac terorist.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Vezi pe Disney+

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 29 Septembrie 2015 11:10
Un atentat ce distruge gara Grand Central din New York şi un grup de tineri recruţi FBI, al căror trecut este bântuit de secrete. Aceasta este premisa lui Quantico, serial al cărui episod pilot a fost difuzat duminică pe postul american ABC. Dintre serialele lansate până acum în acest sezon, Quantico este cel mai promiţător: se poate lăuda cu personaje ataşante şi un mister cu miză gigantică pentru siguranţa Statelor Unite.

Din punctul de vedere al scenariului, Quantico merge pe metoda unui alt hit ABC, How to Get Away with Murder, făcând slalom între prezent şi trecut. În prezent New York-ul este în fierbere din cauza celui mai distrugător atentat terorist de la 11 septembrie încoace, care face una cu pământul imensa gară Grand Central. Între dărâmături este găsită Alex Parrish (Priyanka Chopra), agentă FBI. Imediat, mergem nouă luni în… citeşte

2 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
emy_sinaia pe 01 Iunie 2017 12:17
OK
Un alt policier a carui actiune se invarte in jurul FBI, cu suspans si rasturnari de situatii.
1 0

Spune-ţi părerea despre Quantico

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Quantico
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells