Paparazzi

(2004)

Paparazzi

Poster Paparazzi Postere Paparazzi

Sinopsis Paparazzi

Mai mult
Cand Bo Laramie a pasit pentru prima data pe covorul rosu, destinat starurilor consacrate ale Hoolywood-ului, a fost fericit pentru ca si-a implinit cel mai inalt vis al vietii lui. Insa nu trece mult timp pana cand Bo afla ca succesul are un pret, iar cel pe care trebuie sa-l plateasca el este unul foarte mare. Caci in umbra vedetelor se afla in permanenta vanatorii faimei, cei care nu dorm niciodata si pe care nimeni nu-i poate opri: paparazzi. Cand Bo si familia sa devin tinta unei echipe tenace de paparazzi, formata din patru… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Produs de

20th Century Fox, Icon Entertainment International

Distribuitorul international

20th Century Fox

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 07 Octombrie 2014 01:16
O poveste nu prea elaborata, destul de aerisita si usor de urmarit. Toate acestea fac din film unul placut. Nu rupe tiparele dar nici nu plictiseste. Are adrenalina din minutul 3 pana la final. Este un film care, chiar daca la sfarsit nu ramai meditand, place. Este acel tip de film unde actiunea nu te lasa sa iti dai seama cand trece timpul. Sincer, la vizionarea lui am avut impresia ca a tinut jumatate de ora, atat de alerta e actiunea. Actori, ok, regie care nu te agaseaza sau deranjeaza de la savurarea filmului, actiune destul de captivanta; un 7,03 din partea mea.
9 0
cotzofica pe 07 Iunie 2013 08:13
Oare ce căuta Mel Gibson Acolo? Are un rol de 2 secunde fără nicio replică!
0 0
cosmin_kedii pe 09 Martie 2013 11:39
este un film bun, care prezinta toate fețele între celebrități și paparazzi
0 0
alex_il_fenomeno pe 27 Mai 2011 09:35
un thriller de exceptie , care arata unde se ajunge din cauza unor paparazzi foarte insistenti si a unui actor foarte ambitios si razbunator ! unele scene sunt cu adevarat incordate , ceea ce fac filmul nemaipomenit ! il recomand !
0 0
zgubi pe 04 Martie 2011 23:38
un thriller foarte bun ce scoate in evidenta relatia dintre mass-media si viata de VIP.producandu-se o drama in familia actorului,din cauza unor paparazzi agasanti, Bo Laramie nu mai asteapta elucidarea cazului si gasirea vinovatilor de catre politie si se pune singur pe treaba spre a-si face dreptate.de aici rezulta un film de actiune palpitant cu un final imprevizibil.
0 0
rrs85 pe 16 Iunie 2010 13:48
Desi distributia nu prea spunea mare lucru, ora tarzie (l-am vazut pe la 1-2 noaptea) era si ea in defavoarea filmului, poate doar povestea sa ma starneasca un pic... l-am vizionat! Si nu imi pare rau deloc, ba dimpotriva. Am fost martor la o pelicula foarte buna, care m-a impresionat si totodata mi-a lasat un semn de intrebare (se poate ca asa-zisi "paparazii" din viata de zi cu zi sa recurga la astfel de practici?! eu cred ca da...) Cole Hauser, pe care il mai vazusem (din ce imi amintesc) in "Pestera", ce a fost filmat in Romania, a facut un rol foarte bun!!!
0 0
sarge pe 13 Iunie 2010 15:38
Un film ce arata perfect relatia dintre paparazzi si celebritati. Din pacate aceasta nu este una buna si de aceea paparazzi ar trebui sa o lase mai moale
0 0

Spune-ţi părerea despre Paparazzi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells