Loving Annabelle

(2006)

Loving Annabelle

Poster Loving Annabelle Poster Loving Annabelle

Sinopsis Loving Annabelle

Mai mult

Annabelle este fiica rebela a unei senatoare SUA. Datorita problemelor pe care le face, ea este trimisa la o scoala catolica de fete. Aici o cunoaste pe Simone, o profesoara de engleza, de care se indragosteste. Sta in camera cu alte 3 fete, fiecare cu problemele ei - una are probleme cu drogurile, alta are tendinte sinucigase... Annabelle incearca sa se apropie de Simone, dar aceasta este implicata intr-o relatie fara viitor cu Michael si a trecut printr-o tragedie cu fosta ei iubita, Amanda, iar…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: legolas05
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Produs de

Divine Light Pictures

Distribuitorul international

Homescreen

Țara

SUA

Site oficial

Loving Annabelle

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Sparks pe 08 Iulie 2011 22:27
Nu ma mai satur de el :)))
Cel mai frumos film pe care l-am vazut in categoria lui... Emotionant! O interpretare de exceptie a lui Diane Gaidry: o acrita de o expresivitate iesita din comun, de o frumusete speciala, unica, ireala, inefabila. Dupa ce l-am vizionat ea a devenit actrita mea preferata all time. Pacat ca nu joaca in filme comerciale, deci mai 'populare", ea detinand impreuna cu fostul sot un studio independent, neafiliat la Hollywood. E un film pe care il urmaresc cam de 10 ori pe saptamana. Ambele actrite sunt deosebit de frumoase, o productie de exceptie a producatoarei si regizoarei Katherine Brooks! Desi are un final trist, e un film deosebit de agreabil de vizionat, mai ales pentru cei care nu au prejudecati legate de natura relatiei dintre cele doua personaje! Si inca o data, Diane Gaidry e sublima, interpretarea ei face aproape tot filmul!
3 0
daniela_stan pe 23 noiembrie 2013 12:10
dap asa e dar am o intrebara cum sa il vizionez cu subtitrare ca lam vazut fara si as vrea sa vad si subtritrarea in romana daca poti sa imi spui te ro
inexistentus pe 6 octombrie 2015 23:34
Te cred ca nu te mai saturi, din moment ce esti Lesby.
turonian pe 05 Februarie 2011 09:20
Un film destul de ciudat, o dramă în adevăratul sens al cuvântului. Iubirea dintre cele două femei evoluează înnăbuşit, iar descătuşarea finală atrage după sine consecinţe neplăcute.
2 0
daniela_stan pe 23 noiembrie 2013 12:11
dap asa e dar e frumos
margott pe 05 Martie 2012 18:06
O poveste dulce-amaruie despre o iubire neconventionala, un film cu o atmosfera superba si cu o coloana sonora care accentueaza trairile personajelor.
1 0
Dana04 pe 15 Februarie 2015 21:12
Un film frumos... Merita vazut!!!!!!!!!!
....

0 0
CriticFin100La100 pe 17 Martie 2014 21:07
Incomplet
Un film mult prea abrupt, am mai vizionat un film cu o durata similara astazi insa acela spunea povestea incepand cu expozitiunea si pana la dezonadamant, trecand prin toate momentele expunerii artistice, in timp ce acest film s-a cufundat in neant chiar in punctul culminant, creand un abis imbuibat cu intrebari, introspectii si idei nedeslusite.
0 0
Miiku pe 07 Decembrie 2013 00:24
Un film de exceptie. Evolutia iubiri dintre cele 2 merge greu dar in final se intampla.
0 0

Spune-ţi părerea despre Loving Annabelle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells