La proie

(2011)

The Pray

Poster La proie Poster La proie

Sinopsis La proie

Un brigand (Albert Dupontel) evadeaza din inchisoare pentru a de de urmele vechiului sau co-detinut, cel care i-a pus in carca toate crimele sale. O politista de la Brigada Fugari (Alice Tagloni) se lanseaza in urmarirea acestui brigand devenit fara voia lui inamicul public numarul 1. Cand fiecare protagonist se apropie de tinta, cine va fi vanatorul si cine... prada?

A contribuit la sinopsis-ul filmului: General.Base
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Albert Dupontel Albert Dupontel Franck Adrien Alice Taglioni Alice Taglioni Claire Linn Stéphane Debac Stéphane Debac Jean-Louis Maurel
Caterina Murino Caterina Murino Anna Adrien Sergi López Sergi López Manuel Carrega Natacha Régnier Natacha Régnier Christine Maurel
Zinedine Soualem Zinedine Soualem Lucciani Jean-Marie Winling Jean-Marie Winling Robert Pascaud Serge Hazanavicius Serge Hazanavicius Lafay
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
turonian pe 19 Septembrie 2011 21:35
Un film foarte reuşit ce îmbină excelent drama cu acţiunea. Filmul demonstrează încă o dată că nu trebuie un buget extraordinar pentru realizarea unui film bun.
2 0
Manusa pe 04 Septembrie 2011 22:25
Un film excelent care nu trebuie ratat nicidecum! Un film de actiune superb care m-a impresionat, arata cazul unui tata care face orice pentru a-si salva familia de un nebun, criminal in serie. Este un film reusit.
2 0
danygeneralu pe 04 Septembrie 2011 08:38
forte bun
un film foarte bun in ciuda notei cam mici de pe IMDB,merita vazut
2 0
MikeNight pe 13 Ianuarie 2012 01:47
Bun
Un film " Evadat " din cotidian ... cascadorii reale, interpretare buna, povestea e captivanta (desi ideea este des folosita in genul thriller) ... e ok.
1 0
viorelR pe 30 Septembrie 2011 11:49
Foarte bun filmul,cu siguranta trebuie vazut,actiune-politist-drama,cu o interpretare buna din partea actorilor,inca un plus al cinematografiei franceze avand si morala de asemenea,adica,sa nu ai incredere in nimeni,sau mai nimerit pe romaneste facerea de bine e ....... de mama,vizionati-l!
1 0
user-5e5169c308cc6 pe 23 Februarie 2020 12:08
Un film foarte bun, merită văzut! Plin de suspans până în ultimul moment!
0 0
bornStubborn pe 19 Noiembrie 2011 01:09
Da' ce le place la francezii astia sa sara si sa alerge, aoleo :))
0 1

Spune-ţi părerea despre La proie

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu La proie
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells