Into the Woods

(2014)

În inima pădurii

Poster Into the Woods Postere Into the Woods

Sinopsis Into the Woods

Into the Woods teaser

Inspirat de multi-premiatul muzical cu același nume, Into the Woods ne poartă din nou în lumea basmelor: personaje din Scufița Roșie, Rapunzel, Cenușăreasa și Jack și vrejul de fasole interacționează inedit într-o poveste despre un băcan și soția lui (James Corden și Emily Blunt), care vor să-și întemeieze o familie, dar sunt blestemați de o necruțătoare vrăjitoare (Meryl Streep). Johnny Depp este Lupul cel rău, Chris Pine este Făt-Frumos, iar Anna Kendrick Cenușăreasa.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
Vezi pe Disney+
3 nominalizări Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, 2 nominalizări BAFTA
Vezi toate premiile
Meryl Streep Meryl Streep vrăjitoarea Johnny Depp Johnny Depp lupul Emily Blunt Emily Blunt soţia brutarului
Daniel Huttlestone Daniel Huttlestone Jack Anna Kendrick Anna Kendrick Cinderella Chris Pine Chris Pine
Christine Baranski Christine Baranski mama vitregă a Cenuşăresei Lucy Punch Lucy Punch Lucinda Tracey Ullman Tracey Ullman mama lui Jack
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • En el bosque

Produs de

Lucamar Productions

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Walt Disney Studios Motion Pictures

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA

Site oficial

Into the Woods

Box office Into the Woods

Weekend premieră (29.12.2014)
  • Loc 11
  • Spectatori 5.189
  • Încasări (RON) 109.924,00
Total
  • Spectatori 15.740
  • Încasări (RON) 306.375,00
  • Încasări (USD) 80.740,31

Părerea criticului

StefanDo pe 06 Ianuarie 2015 12:11
O distribuţie de excepţie, un regizor specialist în muzicaluri, o revizitare a unora dintre cele mai populare poveşti şi câteva cântece care au făcut istorie pe Broadway, iată principalele puncte de atracţie ale lui Into the Woods/În inima pădurii, lansat pe ecranele noastre în primul weekend al anului. Ştim că muzicalul este foarte nepopular la noi, dar mai jos îţi spunem de ce nu ar fi o idee proastă să faci o vizită la cinema pentru a vedea Into the Woods.

Creat în 1986 de Stephen Sondheim şi lansat pe Broadway în 1987, Into the Woods a avut o lungă carieră în teatrele americane, atrăgând publicul cu muzica premiată a lui Sondheim şi cu revizitarea comico-satirică a unor poveşti precum Scufiţa Roşie, Cenuşăreasa, Rapunzel şi Jack şi vrejul de fasole. Totul porneşte de la un cuplu de brutari (Emily Blunt, James Corden), a căror… citeşte

4 4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Arlequinade pe 09 Noiembrie 2014 19:33
Primul pe care-l aud ca se vaita ca-i musical...
... primeste un bobarnac digital peste nas. Sau o injuratura la comentarii. Depinde.

Inainte sa apara comentariile stupide, uitati de ce NU ar trebui sa postati acel text in care spuneti "da' de ce canta toata lumeeeaaaaa?!?":

1) Filmul este adaptarea cinematografica a unui musical de mare succes de pe Broadway. Asa cum a fost si "Les Miserables" - ceea ce din pacate nu a oprit bufonii romani de la a se vaita ca toata lumea canta... Treaba asta cu adaptarea cinematografica a unui lucru consacrat si vechi de cateva decenii este putin prea abstracta pentru unii.

2) Muzica in sine face parte din satira. Filmul este ca un basm Disney spart in bucatele si otravit cu realism.

3) Exista un public pentru musical-uri, iar daca tie nu-ti plac atunci nu faci parte din acel public-tinta.

4) Meritam si noi, membrii acelui public-tinta,… citeşte

30 5
Pantaleon pe 4 ianuarie 2015 09:16
N-ai decat sa-l vezi de 15 ori, daca il anticipezi ca fiind asa de bun. Cel mai cinstit este ca aceia care nu gusta porcariile muzicale cu efecte vizuale ultra-tehnologizate si cu actori mari care se scalda in rahatul comercialului, sa-si vada de treaba lor si sa lase acest film pe seama copilasilor sau a naivilor ce vad in orice gunoi americanesc o capodopera.
cristian00 pe 30 aprilie 2017 14:17
eu cred ca-l luam daca nu era muzical si ii dadeam 10 subiectiv :)) mizerabilii de care pomeneai si tu mare teapa mi-am luat cu el la cinema ( bine am primit o invitatie) a fost muzical cap coada , ii dau 5 ca prea enervant a fost.
rdinca pe 05 Ianuarie 2015 18:49
Mizerie - Pierdere de timp
Am vazut filmul... si nu-l recomand sub nici-o forma! Jumatate din sala a iesit in primele 30 de minute. Cei care au vazut piesa de teatru(Broadway) dupa care este facut filmul au spus ca este o imitatie ... plictisitoare si anosta. Cititi comentariile de pe IMDB inainte sa-l vizionati.
9 12
Skynet.Zbenga pe 27 Septembrie 2013 16:48
Multe nume mari in distributie. Interesant de vazut
8 8
Pantaleon pe 04 Ianuarie 2015 09:10
Alta porcarie
Acest film nu va fi decat un mare fas comercial, o bazaconie plina de efecte speciale, ce nu va convinge decat copilasii recent intarcati:-) Pacat ca o actrita asa de mare precum Streep s-a compromis pentru a juca in asa ceva. Cat despre marele Deep, el decat rol de rahat cu mot n-a jucat, saracul, fiind cea mai mare cocota masculina a cinematografiei recente. Nici macar n-o sa ma obosesc sa-l vad, atat de imbecila mi se pare ideea.
5 21
geese1 pe 5 ianuarie 2015 16:52
fasul a fost deja de 3 ori nominalizat la Globurile de Aur, iar regizorul a mai facut un film tot muzical ce a luat Oscarul pentru cel mai bun film. asa ca nu mai fi asa matur si opreste-te de la comentarii imature.
MikkaelWolfganger pe 15 ianuarie 2015 07:54
The hate is real.Argumentele, nu tocmai.
nyuszi pe 26 Ianuarie 2015 19:16
In general nu ma omor dupa musicaluri, dar exista exceptii. Filmul asta, din pacate, nu se incardreaza in categoria exceptiilor. M-am uitat pentru distributie, recunosc, dar m-am cam plictisit. Ideea e ca sunt cateva melodii simpatice, si cateva faze care mi-au placut, dar per total e aiuristic. Daca se termina cu nunta printului, cred ca era mai bine, dar au lalait-o inca jumate de ora si au reusit, cel putin in ceea ce ma priveste, sa strice filmul.

Problema pentru mine e ca musicalul original e chiar deprimant, si intunecat. Disney, ca sa faca mai multi bani, a inlaturat multe dintre chestiile "mature" (lupul care se da la Scufita, etc), dar nu suficient ca sa faca filmul "distractiv". E o chestie la care nu stii daca sa razi sau sa plangi. Iar apoi, melodiile se tot repeta la nesfarsit, afara de "Into The Woods" nu-mi aduc aminte de nicicare, sunt toate la fel. :/
citeşte

3 1
virgil_cristian_ghimis pe 11 Ianuarie 2015 20:21
Doamne ce film de tot rahatul...
E primul film pentru care imi pare rau ca am dat bani...
Au combinat niste povesti de adormit copii intr-un film muzical care te face sa te doara urechile...
Acest film place doar americanilor din cauza asta este nominalizat la atatea globuri de "haur".
Nici nu am putut sa stau in scaun,m-am intors pe toate partile si pana la urma am iesit inainte sa se termine...ce usurare.....
Filmul asta a fost mai obositor decat o noapte nedormita,pana si copii carora ar fi trebuit sa le placa isi intrebau parintii cat mai este si am vazut multa lume parasind sala pana ne-am hotarat si noi ca e cazul sa iesim...
Daca vreti sa pierdeti 2h din viata,va recomand acest film...

3 9
aiuritul99 pe 17 ianuarie 2015 11:51
cei care au dat negativ la comentul de mai sus : va considerati adevarati devoratori de film si v-a placut atat de mult acest film,incat v-ati simtit ofensati si ati dat negativ la coment ? Dati negativ in loc sa veniti cu un coment in care sa demonstrati contrariu.Sunteti oameni fara coloana vertebrala.
geese1 pe 11 februarie 2015 15:55
ideea este ca e ok ca nu ti-a placut filmul. dar sunt sigur ca daca nu era muzical, lumea nu isi dadea seama atat de repede ca e un film prost si mai mult ca sigur nu parasea sala. 75% din filmele din cinematografe sunt proaste, dar doar Into the woods a luat 1 de la tine. mesajul este ca problema nu e filmul, ci tu. eu i-am dat 6, deci nu m-a fermecat prea mult.
geo_gabi pe 16 Martie 2015 00:32
Into the Woods
Din punctul meu de vedere nu vroiam sa ii aud cantand, cat vroiam sa ii vad interpretand.
Nu m-a impresionat.
Nota 6.

2 0
daniel_timariu pe 13 Martie 2015 18:28
Meryl Streep, ca de obicei, superbă!
Meryl Streep, ca de obicei, superbă! Mi-a plăcut și jocul brutarului cu brutărița lui :) Prinții au fost cam slăbuți, adică caricaturali, dar au compensat copii. Un film copilăresc, de urmărit alături de familie într-o seară cu ceai fierbinte, cozonac sau un vin fiert. După preferințe.

PS îl înțeleg pe prinț, ce bărbat ar trece pe lângă Emily Blunt fără să viseze la o îmbrățișare? Din păcate brutarul ne aduce aminte că lângă orice femeie frumoasă se află un bărbat plictisit de ea. Cel nevinovat să arunce primul cu piatra!

2 2
xerses pe 03 Februarie 2015 20:03
Mi-a placut; ingeniozitate, muzica de calitate, interpretare foarte buna, regie excelenta...
2 2
mtraianc pe 31 Ianuarie 2015 20:26
CU INDULGENTA NOTA 6 ,,, pacat putea fi mult mult mai bun ...........................................................
2 2
Dudesteanu pe 29 Ianuarie 2015 02:27
Romanul e tot roman
Dupa cum suneam romanu e roman si duminica ... stiti voi proverbul... hai sa nu o lungesc ...dupa ce am citit rezumatul pare interesant .. dar uitandu-ma la comentarii .... mi s-a facut scarba si de film ... si de unii oameni care nu au in comun cu filmele .. ci doar se excita maxim cand jignesc....Fratilor sunt atatea site-uri de comunicare unde puteti sa jigniti....... comentati un film.. daca l-ati vazut daca nu.. numai comentati nimic si lasati pe altii sa comenteze strict legat de film
2 2
aiuritul99 pe 17 Ianuarie 2015 11:49
Pacat
Am fost la cinema sa vad filmul.Din pacate, dupa 30 de minute imi venea sa ies din sala.Am intrebat o amica sa vada pe telefon ce filme mai ruleaza in acel interval de timp,pentru a putea lua alte bilete la alt film.Pacat...restul filmelor, incepuse in acelasi timp cu aceasta porcarie de film.Am rezistat oarecum eroic pana la finele filmului.Concluzia :toti baietii din film,tindeau sa devina cam gay :))
2 4
SYNDJ pe 20 August 2015 02:59
Noi nu mai avem păduri. Bine că mai au ei
Lasând deoparte faptul că este un "musical", filmul este chiar reuşit şi îmbină foarte bine mai multe poveşti cărora le dă alt sens, le modifică într-un mod plăcut şi credibil. Acest musical trebuie tratat ca pe un spectacol de teatru şi operă. Primele 20-30 de minute sunt mai "grele" dar apoi nici nu-ţi mai dai seama când începe cineva să cânte, ba chiar după un anumit timp îţi doreşti să cânte sau începi chiar tu să cânţi de unul singur privindu-l. :D

Se vede clar amprenta Walt Disney şi la acest film. Tare frumoase decorurile, costumele şi muzica filmului (am numărat nu mai puţin de 27 de piese la genericul de final).

Per ansamblu nu poţi da o nota mică unui astfel de film oricât de pretenţios ai fi.

1 0
Mihai2508 pe 25 Iulie 2015 11:14
Doar daca sunteti fani inraiti a musical-urilor
Nu sunt genuul care sa imi placa filmele musical, insa depinde de film, unele mi-au placut, insa in cazul de fata pot spune ca am ramas profund dezamagit, am vazut multe filme proaste, dar la care am rezistat pana la final, acesta este primul la care nu am stat sa il vad pe tot, un film pur comercial, caruia i s-a facut multa reclama si faptul ca a fost nominalizat la diferite premii. Este buna ideea de a combina povestile, dar sincer ma asteptam la mult mai multe din partea acestui film. un film care mie nu mi-a placut, poate altora le place si le respect parerea, dar daca nu esti un fan al filmelor musical, mai bine nu.
1 0
Mishu25 pe 28 Martie 2015 22:31
Cel mai nesuferit film al anului? Nu e nici pt copii, nici pt adulti
1 0

Spune-ţi părerea despre Into the Woods

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Into the Woods
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells