Hidden Places

(2006)

Locuri ascunse

Poster Hidden Places Poster Hidden Places

Sinopsis Hidden Places

Drama tulburatoare a unei familii americane in anii Marii Crize. Ani la rand, Frank Wyatt si sotia sa Eliza au trait de pe urma pamantului, dar acum datoriile tot mai mari ii silesc pe cei doi sa-si retraga copiii de la scoala pentru a-i ajuta la ferma. Apoi, in viata lor apare Gabriel Harper, un veteran de razboi, bine crescut si cu frica lui Dumnezeu, care este in cautare de lucru, ceva cald de-ale gurii si un acoperis deasupra capului.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iulidesprefilme pe 26 Noiembrie 2022 14:15
Deși Eliza are multe greutăți în gestionarea fermei sale de portocali, trece cu bine peste ele pentru că este perseverentă și nu numai...
1 0
user-60f2feff7f352 pe 23 Noiembrie 2022 21:58
Sărăcie + muncă în echipă + căldură sufletească = salvare reciprocă, supraviețuire și succes. Film decent, previzibil, suferință adusă de război și decese... armonie ca într-un rai pământesc.

D.A.N.

1 0
MrHolmes pe 06 Februarie 2017 13:07
Taramuri ascunse
Un film a la Hallmark, dramo-romantic, cu cateva lectii presarate de-a lungul filmului si un final asteptat,
0 0
marta.b pe 14 Iunie 2014 01:37
Modest. Acesta-i calificativul meu pentru acest film mult prea cuviincios, moralist, previzibil, cu happy-endul de rigoare, determinat de solutiile salvatoare de ultim moment aparute ca de-obicei in acest tip de filme-sirop. Ma surprind notele relativ mari acordate filmului atat pe Cinemagia, cat si pe IMDB.
0 0
Spikos pe 29 Aprilie 2013 07:32
O frumoasa idila cu parfum de portocale , simpla , usor de urmarit , fara pretentii , cateva clisee familiare , cu happy end la care cei mai sensibli dintre noi ar putea lacrima ; cuceritoare aceasta poveste romantica atat de simplu desfasurata ; nota 7 .
0 0

Spune-ţi părerea despre Hidden Places

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells