Păreri Hidden Figures

(2016)

Hidden Figures

Ordonează după
elmedico pe 28 Ianuarie 2017 21:27
Un film foarte bun!
Filmele cu incarcatura rasista reprezinta in continuare un punt de referinta in cinematografia americana. Acest film nu se dezice si ne prezinta o istorie plina de durere, dar succesul este mereu rasplatit, chiar daca inceputul este intotdeauna greu. Societatea americana din anii 60 este in tot in era segregarii, chiar daca nu sunt decat 50 de ani, aceasta este inca o tema actuala in societatea nord americana de astazi. FIlmul este bine realizat, imaginea foarte buna, emotie pe tot parcursul filmului, actorii transmit ceea ce ne dorim. Filmul este de mare intensitate emotionala si merita pe deplin vizionat.
6 0
loryme pe 04 Martie 2017 04:00
Un film foarte bun. Clar peste castigatorul Moonlight! Cele trei roluri feminine au fost jucate excelent. Un Kevin Costner la inaltime iar Jim Parsons face si el un rol reusit!
5 0
xerses pe 19 Ianuarie 2017 19:20
Foarte buna interpretarea actorilor; nici n-am simtit ca privesc un film...
5 0
Mitza_MvP pe 07 Februarie 2017 21:18
Hidden Figures sau mai bine zis povestea a trei femei de culoare care sunt super inteligente si lucreaza pentru NASA,dar o NASA care e populata de oameni rasisti care sfideaza revoltator bunul simt....
Inteligenta nu tine cont de culoare,dar in acest film inteligenta este pusa pe plan secund,in prim plan fiind ura si dispretul manifestat abuziv fata de persoanele de culoare...
Hidden Figures,un film obligatoriu de vazut,deoarece este un film motivational si o lectie de viata...un film inspirat din fapte reale si care ne arata incercarile foarte grele a 3 femei din cale afara de inteligente,de a se impune intr-o lume in care culoarea neagra a pielii nu iti garanteaza decat statutul de sluga indiferent de calitatile pe care le ai...o culoare care iti garanteaza ca vei muncii de "n"ori mai mult ca restul pentu a avea poate sansa de a te face auzit,si o culoare care reprezinta… citeşte

4 0
simona.sandu6 pe 12 Martie 2017 22:57
Un film care trebuie văzut, pentru că ne relevă cât de stupid poate fi cel care crede că culoarea pielii sau sexul are legătură cu inteligenţa sau cu alte calităţi umane. Un film care vorbeşte despre tăria şi totodată generozitatea celor discriminaţi. Reuşesc muncind înzecit, dar nu poartă pică celor care le-au pus piedici. Un film care se priveşte cu plăcere, încărcat de emoţie umană, în pofida datelor tehnice implicite. Actori de nota 10.
2 0
stricted pe 09 Martie 2017 20:12
Un film foarte bun.
În spatele poveștii de succes a agenției spațiale americane se află o mulțime de bărbați și femei… albi. Filmul este dedicat specialiștilor în computație, supervisor-ilor și programatorilor… negri din anii ’60. Nume necunoscute pentru noi, dar care au făcut ca lupta pentru spațiu să nu aibă cîștigători americani sau ruși, ci omenirea în general.
2 0
cosmin742000 pe 01 Martie 2017 11:35
Un film bun , daca ar fi sa luam in considerare ceea ce simbolizeaza : miscarea de emancipare a femeilor de culoare din america , insa in afara de asta nu ramane nimic , o poveste prea tehnica , niste actori (Kevin Costner , Kirsten Dunst) , care se potrivesc ca nuca in perete cu rolul , lungimea prea mare filmului care si asa este mult prea tehnic ,devenind plictisitor
2 4
lolozilla pe 25 martie 2017 14:27
"mult prea tehnic" - nu cred ca targetul principal al filmului sunt filologii sau pictorii, iar daca se uita si ei, macar ar putea sa respecte domeniul pe care se axeaza, care este tehnic. Nu poti lua tehnicul din poveste, sa faci dumbing down excesiv, fara sa para ciopartita. Oricum chestiile alea sunt explicate destul de studenteste.
l.u.v pe 26 Martie 2017 16:52
Un film foarte bun, desi pacatuieste prin lungime. Foarte buna interpretarea celor trei personaje de culoare, replici savuroase, care te fac sa uiti de vremurile tulburi din acea perioada.
Merita vazut!

0 0
AdrianaRadu pe 15 Februarie 2017 17:06
Stie cineva cand apare filmul Hidden Figures si in Romania?
0 0
stricted pe 9 martie 2017 12:49
Vezi ca a aparut.
flower26free pe 16 August 2016 14:51
abia astept sa il vad.
intr-o perioada in care oamenii de culoare erau ...ei bine stim cu toi cum erau priviti... , mai ales femeile, cateva femei de culoare ajung sa lucre pentru NSA.
0 4

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells
Feedback