Het geheim

(2010)

Secretul

Poster Het geheim Postere Het geheim

Sinopsis Het geheim

Ben, în vârstă de opt ani, învață trucuri magice și este fascinat de un truc de dispariție. Totuși, atunci când prietena sa Sylvie pare că dispare fără urmă, el trebuie să afle ce anume este real și ce este supranatural. Un film de familie înduioșător plin de magie!

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.6
Chantal Janzen Chantal Janzen Laura Stikker Daan Schuurmans Daan Schuurmans Hans Smid Theo Maassen Theo Maassen Koos Stikker
Fred Goessens Fred Goessens Burlage Caroline de Bruijn Caroline de Bruijn Mylene Stikker Margot Ros Margot Ros Au pair
Thor Braun Thor Braun Ben Stikker Java Siegertsz Java Siegertsz Sylvie Nick Buitendijk Nick Buitendijk Bas Stikker
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Das Geheimnis des Magiers

Produs de

IDTV Film

Tip Ecran

normal

Țara

Olanda

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MiraC pe 23 Ianuarie 2019 18:50
Secretul
Un film deosebit, pentru cei mici si cei mari, cu o idee grozava a regizorului si scenaristului: secretul magiei "disparitiei" este samburele acestui film, care este dezvaluit unui copil care vrea sa ajunga magician, dar nu si spectatorului. Acest secret aduce impreuna familii despartite, poate dezvalui dragostea pentru copilul lor, de care nu aveau timp din cauza "job"-ului, dar poate si dezbina familii, in care existau deja probleme.
0 0
MiraC pe 23 ianuarie 2019 18:51
MiraC pe 23 Ianuarie 2019 18:50 Secretul Un film deosebit, pentru cei mici si cei mari, cu o idee grozava a regizorului si scenaristului: secretul magiei "disparitiei" este samburele acestui film, care este dezvaluit unui copil care vrea sa ajunga magician, dar nu si spectatorului. Acest secret aduce impreuna familii despartite, poate dezvalui dragostea pentru copilul lor, de care nu aveau timp din cauza "job"-ului, dar poate si dezbina familii, in care existau deja probleme.

Spune-ţi părerea despre Het geheim

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi familie
jinglebells