Four Lions

(2010)

Patru lei paralei

Poster Four Lions Postere Four Lions

Sinopsis Four Lions

Comicul englez Morris are îndrăzneala de a povesti despre patru luptători ai jihadului, ale căror planuri criminale alunecă spre farsă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mvpsebi pe 31 August 2010 15:37
N-am mai vazut demult un film care sa satirizeze atat de bine prostia umana. Putin trist, dar foarte amuzant pe alocuri. O parodie la adresa "teroristilor" musulmani plini de ambitie puerila, ei si Ahmed - The dead terrorist :-j
7 2
Crinnah pe 26 februarie 2012 11:19
un film care a reusit sa ma intristeze facandu-ma sa rad. Nu auzisem de Chris Morris inainte de filmul asta dar pot sa spun ca tipul e genial.
Dan Gerose pe 17 Septembrie 2010 02:02
geniala parodie !
de mult n-am mai ras atat la un film ! o parodie geniala: http://bit.ly/aBaHnz
3 0
robbiex2 pe 19 Septembrie 2010 14:55
Tris si amuzant...apoi amuzant si trist si tot asa...
Frilmul merita vazut, nu ma asteptam sa imi placa atat de mult.Faze amuzante cu gust de tristete...dar si faze triste cu mult amuzament.
Incercati-l pentru ca merita !

3 2
sorin bogdan's blog pe 17 Septembrie 2010 01:59
“four lions” – o parodie geniala !
review: four lions (2009). regia: chris morris. parodie geniala la adresa terorismului islamic si a vietii moderne citeşte
2 0
elmedico pe 15 Septembrie 2010 15:42
Un film care prezinta in mod comic problema islamica din lume.
2 1
White1 pe 18 Noiembrie 2010 18:50
Not funny
Sau mi-am pierdut eu simtul umorului sau al vostru e mai ciudat.Eu nu am ras deloc la filmul asta,mi s-a parut ca e umor britanic de prost gust(e drept,am zambit de vreo doua ori,dar doar atat).Si cu un subiect atat de actual si de fierbinte ma mira cum de au dat-o in bara atat de rau la partea cu parodia,parca se adreseaza prescolarilor,puteau sa o faca mai subtil.
2 4
GALACTICUS pe 19 Februarie 2017 17:16
Aplauze
O parodie de excepție la adresa terorismului mondial care este actuală spre vizionare acum poate mai mult ca niciodată. Nu m-am așteptat la un așa umor britanic de calitate, un scenariu atît de bine închegat, niște personaje atît de memorabile și un final atît de controversat. Pur și simplu așa comedii mai rar găsești în cinematografia din zilele noastre.
1 0
kasmyn pe 27 August 2012 18:47
o parodie la adresa terorismului
O parodie la adresa terorismul, umor britanic combinat cu islamism si jihad!!
1 0
CriticFilmVest pe 14 Noiembrie 2023 09:45
Daca nu radeti , mergeti urgent la pshiatru. Inedit, chiar curajos !! Mai traiesc oare toti realizatorii filmului ?
0 0
Ammelie pe 11 Aprilie 2011 11:58
Four Lions (2010)
Fresh, original si foarte amuzant. Un film cu teroristi! care sparge orice tipare cunoscute. Umorul e britanic, situatiile sub absurde, iar povestea intreaga are o asemenea abordare incat de atrage cu totul. Foarte foarte bine inserate momentele dramatice, natural, nefortat. 7/10
0 0
Four Lions – pregateste-te sa fii spulberat | Raluk.ro - Review-uri de filme, cafenele, ceainarii si restaurante din Bucuresti
[...] urmei, o comedie despre terorism risca o primire nu foarte calduroasa din partea opiniei publice. Four Lions insa reuseste imposibilul, tratand un subiect atat de ‚fierbinte’ fara sa se ia prea mult in [...] citeşte
0 0
GabrielaSirbu pe 23 Ianuarie 2011 18:42
Evident, numai englezeii puteau sa trateze si asa, subiectul despre terorism si teroristi. Mi-a placut mult filmul si-l recomand cu mentiunea ca nu este nici pe departe o comedie, desi te umfla rasul de multe ori dar te si lasa cu gura cascata de uimire, de si mai multe ori.
0 0
balika pe 13 Septembrie 2010 19:15
comedie care m-a facut trist
E un film care te face sa razi de multe ori, dar la sfarsit te cam pune pe ganduri. E ironizat la maxim razboiul sfant purtat de islamisti. Nu stiu cine are dreptate in acest film si cred ca asta a fost scopul lui. O comedie interesanta, cu un mesaj tragic pentru ambele baricade.
0 0
danyi_daniy pe 23 Decembrie 2011 02:42
mie nu mi-a placut filmul... chiar daca in fapt reprezinta doar o parodie... intriga a fost introdusa intr-un mod f stupid... umor britanic, cu accent lingvistic islamez, dupa parerea mea, foarte nereusit... practic, a fost pusa in prim-plan, prostia omeneasca... dar oare nu dam nas in nas cu ea de prea multe ori in viata cotidiana pentru a mai fi un front subject pentru un asemenea film?????
0 1
aayana pe 22 Iunie 2011 20:17
Un film cu râsu-plânsu dar destul de curajos pentru a aborda logica mișcărilor de tip jihad. Merită văzut mai mult pentru asta pentru că singurul umor aici este cel legat de stupiditățile care pot trece prin capul unor oameni care se cred cu scaun la cap.
0 1

Spune-ţi părerea despre Four Lions

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Four Lions
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells