Flawless

(1999)

Doi oameni perfecți

Poster Flawless Postere Flawless

Sinopsis Flawless

Mai mult
Flawless

Walt (Robert De Niro) este un fost polițist care locuiește într-un cartier rău famat și este foarte nemulțumit de vecinii săi ciudați, printre care și mulți travestiți. Scandalul iscat într-o noapte de către unul dintre vecini care a furat bani de la traficanți, îi provoacă un accident vascular care îl lasă pe jumătate paralizat. Întrerupându-și activitatea din cauza problemelor de sănătate, este nevoit să facă terapie cu unul dintre ciudații săi vecini travestiți. În ciuda…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

Produs de

Tribeca Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Țara

SUA

Site oficial

Flawless

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 24 Aprilie 2012 08:33
Plictisitor şi enervant
Conceput ca un film despre toleranţă şi despre ajutorarea semenilor, acest film seamănă cu o paradă de "Pride Day", un festival grotesc de propagare a valorilor homosexuale cu scopul de a-i irita pe cei care au păreri contrare.

Părerea mea e că filmul este cam slab. Deşi îmi plac dramele, "Flawless" mi s-a părut plictisitor, enervant şi pe alocuri chiar stupid. Robert de Niro s-a străduit să facă un rol bun, dar nu prea i-a ieşit. Seymour Hoffman a jucat un rol interesant, dar cam la mişto. Dacă vă plac filmele lui Joel Schumacher, nu vă uitaţi la acest film pentru că o să vă dezamăgească. Filmul e greu de catalogat (comedie, dramă) , dar are pe alocuri şi unele momente interesante (în special orele de dicţie).

8 3
sabinalin pe 15 Iulie 2012 14:34
Lectii de canto
Si ei sunt ai nostri si nu trebuie sa-i prigonim pentru ca sunt diferiti. Au doua maini, doua picioare numai ca identitatea sexuala e cam incerta... Toate bune si frumoase pana intervin paradele care, de obicei, sunt de foarte mult prost gust. Nu, violenta nu e in nici un caz o solutie. NICIODATA, nu numai in acest caz. Robert de Niro reia cu mai putin succes excelentul rol din "Awekenings". Philip Seymour Hoffman se straduieste sa fie simpatic intr-un rol dificil si reuseste din plin dar cred ca are roluri mult mai bune decat acesta. Recomand filmul mai ales fanilor neconditionati ai lui de Niro si Hoffman.
3 2
cristinacinefila pe 07 August 2012 12:46
FILM
Daca exista persoane care au probleme cu acest film din cauza faptului ca unul dintre personaje este gay, inseamna ca este foarte grav si n-au evoluat in aproape 23 de ani de la Revolutie aproape deloc! Ar fi trebuit sa ne obisnuim ca exista si oameni care se deosebesc de majoritatea oamenilor fara ca asta sa insemne ca nu pot trai in societate alaturi de ceilalti!
2 4
sandudragomir823_yahoo_com pe 15 octombrie 2015 23:34
exact vreau sa ma deosebesc de toti stricati, aia nu inseamna evolutie si degradare omului dar tu nu poti sa intelegi ca asa tea scos mata din pantece si mai este ceva( curva mananca se sterge la gura si zice ce am facut ceva rau)
not.Who.you.think pe 17 Ianuarie 2010 12:25
O poveste plina de umor. Personaje "speciale" puse in situatii plina de umor insa si cu accente de drama. Prestatia lui Philip Seymour Hoffman este uimitoare iar De Niro face si el un rol de retinut. Merita vazut!
2 4
BaetuAndrei pe 21 februarie 2011 10:32
-Premiul pentru cel mai bun actor , Philip Seymour Hoffman, la Festivalul Filmului de dragoste de la Verona, 2000. -Premiile Asociaţiilor Criticilor de Film din Londra şi SanDiego pentru cel mai bun actor în rol secundar, Philip Seymour Hoffman.
ciobotaru pe 07 Februarie 2011 19:35
Un film destul de bun , cam multi homosexuali maghiati , dar merge . Philip Seymour Hoffman face un rol incredibil .
2 6
andystarx pe 21 Ianuarie 2018 01:37
Nota 4/10
Cred ca unul din cele mai slabe filme ale regretatului Seymour ,si ale lui De Niro ! O catastrofa totala,un film fara noima,asemenea porcarii,nu ar trebui sa existe !
0 0
stillbear pe 16 Iunie 2015 09:35
Un film despre oameni si despre caracter in care umorul si drama se imbina armonios.In planul secund al filmului,avem niste asa zisi gangsteri,care pe langa faptul ca sunt "ca nuca-n perete" in acest film mai au si o prestatie jalnica,cred eu....
Prestatia lui De Niro nu poate fi comparata cu cea din "Awakenings" deoarece in acest film are o boala mult mai usoara.....Nu am putut sa nu observ cat de bine si-a jucat Hoffman rolul de homosexual :))....
Per total,filmul este ok...

0 0
lili22 pe 29 Martie 2015 13:22
poate nu-i cel mai bun film
Dar are doi mari actori in distributie si merita urmarit, asta daca nu sunteti tulburati de cuvantul gay sau travestit.
0 0
margott pe 29 Ianuarie 2013 23:09
Morala destul de evidenta a filmului ar fi sa ai grija cum te porti cu aproapele tau, pentru ca nu se stie cand vei avea nevoie de el. Relatia dintre cele doua personaje evolueaza in mod previzibil de la toleranta la o amicitie care se incheaga in ciuda inceputului greoi si a diferentelor dintre ei. Pe Philip Seymour Hoffman e a doua oara cand il vad intr-un rol de gay, dupa Capote.
0 2
lili22 pe 5 februarie 2013 00:06
ai uitat rolul din "Doubt"
alex_il_fenomeno pe 12 Iulie 2012 15:11
un film atat de frumos , atat de diferit de ceea ce urmarisem in ultima vreme , putandu-l asocia putin cu "Rain Man" prin prietenia care se dezvolta intre doi oameni din niste medii aparent atat de diferite , dar atat de comune in cele din urma ... iar aceasta prietenie nu este lipsita de incidente , presarata cu tot felul de emotii si de sentimente atat de puternice incat nu are cum sa te lase indiferent . iar pe langa mana regizorala , se simte din plin prezenta superstarului Robert De Niro , ce face diferenta in atat de multe momente .
0 3
fanfirth pe 14 Martie 2012 13:53
o poveste impresionanta pusa in scena cu niste actori deosebiti.Despre a accepta pe cel de langa tine asa cum este trecand peste prejudecati sau temeri...
0 4
Vegetarian pe 07 August 2012 02:09
Este un film potrivit si pt lista : apartamente - Probleme = scandalul iscat într-o noapte de către unul dintre vecini care a furat bani de la traficanţi , îi provoacă un accident vascular cerebral unui locatar , acesta ramanand pe jumătate paralizat .
0 5
pisicuta1 pe 11 Martie 2012 19:41
da
e bun merita vazut!.........................................................................
0 6

Spune-ţi părerea despre Flawless

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Flawless
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells