Fire with Fire

(2012)

Luptând cu focul

Poster Fire with Fire Postere Fire with Fire

Sinopsis Fire with Fire

Fire with Fire

Fire with Fire este o dramă în care pompierul Jeremy Coleman (Josh Duhamel) este martor la o crimă comisă de Hagan (Vincent D'Onoforio). Detectivul Mike Cella (Bruce Willis) îl prinde, dar Jeremy este amenințat de către Hagan. El trebuie să renunțe la cariera de pompier pentru a intra în programul de protecție al martorilor și își găsește consolarea în brațele frumoasei Talia Durham (Rosario Dawson).

A contribuit la sinopsis-ul filmului: piratcarabbean
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Josh Duhamel Josh Duhamel Jeremy Coleman 50 Cent 50 Cent Lamar Bruce Willis Bruce Willis Mike Cella
Rosario Dawson Rosario Dawson Talia Durham Vinnie Jones Vinnie Jones Boyd Julian McMahon Julian McMahon Robert
Eric Winter Eric Winter Adam Vincent D'Onofrio Vincent D'Onofrio David Hagan Kevin Dunn Kevin Dunn agentul Calvin Mullens
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Cheetah Vision

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Grindstone Entertainment Group

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
eko pe 28 Octombrie 2012 04:37
care suspans , care actiune ? este un film foarte prost , pacat de distributie . eu chiar nu pot sa inteleg cum actori ca Bruce Willis , Rosario Dawson si Vincent D'Onofrio care a jucat un rol de exceptie in Full Metal Jacket poate accepta sa joace intr-un asemenea film de 2 lei. pacat
9 9
vulcano pe 28 octombrie 2012 07:36
Pai au si ei impozite si taxe pe viloace si alte alea , ce sa faca si ei...
Nimicdinceparafi pe 30 octombrie 2012 01:35
*scuze pt repetitia cu la activ
Manusa pe 27 Octombrie 2012 19:47
Poveste, actiune si actori de exceptie, care fac ca filmul sa fie unu foarte bun. Un film care m-a impresionat si care m-a facut sa il urmaresc cu mare atentie. Un film care merita vazut, este unul excelent.
8 10
eko pe 28 octombrie 2012 04:33
cred ca glumesti , tu chiar ai vazut filmul ? :))
rarescezar pe 19 decembrie 2012 19:35
Bine zis Manusa
cezarika21 pe 04 Iunie 2014 15:40
Criminali în libertate
După ce depune mărturie împotriva unui şef de bandă, pompierul Jeremy Coleman (Josh Duhamel) devine inamicul nr. 1 al bandei şi trebuie să facă tot posibilul pentru a-şi salva viaţa sa şi pe cele ale prietenilor săi de răzbunarea bandei. În lupta sa are un singur aliat: Talia Durham (Rosario Dawson).

Ca multe atâtea filme de acțiune realizate la începutul secolului al XXI-lea, „Fire with Fire” are la bază o poveste tipică, predictibilă şi plină de clişee: omul simplu ce devine ținta răzbunării după ce depune mărturie. Rezultă o acțiune excesiv de violentă și foarte puțin (spre deloc) credibilă. Cum se termină? Rămâne să vă dați singuri seama, dar din moment ce e un film american nu are rost să vă așteptați la ceva deosebit.

Interpretările sunt banale, ieşind în evidenţă doar Vincent D'Onofrio în rolul unui… citeşte

7 1
caius70 pe 27 Octombrie 2012 12:16
Super
Un film f bun din care invatam ca si in cea mai democrata tara ,atunci cand justitia e depasita oamenii corecti ajung sa-si faca singuri dreptate!
6 8
mosu332 pe 03 Noiembrie 2012 18:22
Patetic
deci sa fim seriosi, un film depasit de situatie.... m-am uitat dar ca era cu Bruce Willis, in rest prost rau de tot, suspans zero... actiune trasa rau de tot de par efecte ciuciu si poveste... care poveste ???
5 2
psihologu pe 30 Octombrie 2012 12:39
Dragut
Nici prea prea nici foarte foarte, merita vizionat.
4 3
mirko pe 29 Octombrie 2012 00:24
Mai bun decat ma asteptam
MAJOR SPOILER!!!!MAJOR SPOILER!!!!MAJOR SPOILER!!!!
(URMATORUL REVIEW CONTINE DETALII PICANTE - RECOMANDAT PENTRU CEI CARE NU L-AU URMARIT):

Acest film m-a facut sa ma intreb inca de cand am vazut prim ul trailer daca merita vazut sau nu si am zis sa ii dau o sansa... si ma bucur f tare ca am facut-o! E unul dintre movie-flicks (genul de film in care regasesti un numar insemnat de clisee - tipic hollywoodian) pe care le-as mai urmari de cateva ori si tot mi-ar place. Nu este un film tipic Bruce Willis (nefiind el personajul principal), insa isi face treaba f bine, avand o singura scena de lupta si asta abia la finalul filmului. Personajul principal este un pompier care are nefasta ocazie sa fie martorul unui asasinat, si drept urmare baietii rai vor incerca sa-l intimideze, prin incercarile lor de a-l omora. In final personajul interpretat de Josh Duhamel face… citeşte

4 7
rares67 pe 27 Noiembrie 2012 23:38
bai nu stiu frate da' am cam tras de mine sa ma uit, eram incantat ca joaca Bruce dar.. acolo un suspans ceva actiune, actorii au jucat foarte bine pentru film dar parca asa povestea te cam lasa rece parerea mea :)
3 4
Utube pe 28 Decembrie 2012 21:36
”Fire with fire” este un film de acțiune, thriller, cu un ritm alert de desfășurare al acțiunii, cu o distribuție destul de răsunătoare și un subiect..., subiectul filmului se regăsește în aproximativ două duzini de pelicule realizate până acuma, adică un om obișnuit din mulțimea de umanoizi ai acestei planete, pompier în acest caz, înfruntă de unul singur răul, adică îi caftește și anihilează pe tipii răi. Tocmai din această cauză, scenariul suferă foarte mult de boala cvasi-cunoscută, care ruinează un film, cu numele de predictibilitate.

Interpretarea actorilor este destul de reușită, aceștia achitându-se de rolurile îmbrăcate, reușind să transmită cinefilului acel sentiment de credibilitate, referitor la personajul interpretat. Dintre actori, în interpretare, se remarcă, cam cu o clasă deasupra, Vincent D'Onofrio, care… citeşte

2 1
lapidarium pe 19 Noiembrie 2012 22:44
si cu bruce willis
Enervant de plictisitor, prost conceput, prost interpretat si previzibil.Unde naiba este frumusetea unui film de categorie B (in mod sigur), cu un Willis din ce in ce mai penibil (si buhait), Josh Duhamel(comediile romantice il prind mai bine avand si alura de macho man), Vincent d'Onofrio si Vinnie Jones (din ce in ce mai burduhanosi si puhavi), cu un buget exagerat de mare (20 mil. de coco!?) si un regizor de seriale!?Chiar nu prea ai mari sperante de la asemenea pelicula.Bine ca nu ruleaza in cinematografe ca mai plangeai si dupa bani!In rest, cititi si comentariile celor de pe imdb (poate mai avizati ca noi in ale filmelor) sa vedeti ce zic de aceasta "masterpiece".Recomndat doar celor cu mintea odihnita!
2 2
GALD pe 11 Noiembrie 2012 21:20
Vigilantes - nu luam in considerare pe Bruce Willis
Desi vizionarea s-a datorat lui Bruce, mai bine nu-l luam in seama, pentru ca ar fi ca intr-un serial politist de acest an - a cam facut prea multe filme cu rol mai putin principal.
Filmul este OK penru ca are actori pe "val" mai ales pe "columbiana" - ce-i cam place "deasupra" - in aprecieri.
Merita vazut, chiar daca nu are mare lucru de actiune, dar vigilantismul conteaza - pentru ca nici o justitie nu este infailibila deoarece este exprimata prin oameni (judecatori, procurori, avocati supusi greselii, santajului, sau pacatului).

2 2
Nimicdinceparafi pe 30 Octombrie 2012 01:48
Printre Looper,Moonrise Kingdom sau Red, Bruce Willis mai joaca si in filme de duzina precum acesta (in ton cu Catch.44 si Setup) sortite sa fie lansate direct pe DVD,Asta e,timpul cu problemele inerente precum batranetea sau succesul in cariera,nu iarta pe nimeni,nici macar pe Bruce Willis,chiar daca e Greu de Ucis.
2 2
Raddu pe 01 Noiembrie 2012 11:26
7/10
Dragutel ... multe scapari dar un film bun per ansamblu , merita vazut
2 3
tonymaestrul pe 08 Aprilie 2013 17:53
Un film atractiv extrem de dur cu foarte multe scene de sange . Povestea filmului extrem de interesanta care se termina cu happy end . Pacat ca bruce willis nu a avut un rol foarte activ.
1 2
claudiu-daniel-lugoj pe 02 Decembrie 2012 16:57
claudiu-daniel-lugoj
Mie unul mi-a placut.Este un film bun ce merita vazut,actiunea este ok zic eu.Are si ceva scapari acest film dar este unul bun.
1 2

Spune-ţi părerea despre Fire with Fire

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Fire with Fire
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells