Do Começo ao Fim

(2009)

From Beginning to End

Poster Do Começo ao Fim Poster Do Começo ao Fim

Sinopsis Do Começo ao Fim

Do Comeco ao Fim

Filmul spune povestea a doi frati care au o relatie foarte stransa in copilarie iar pe masura ce cresc relatia lor se transforma intr-un incest.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Iamsaved
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

AKA

  • Jamais sans toi

Produs de

Lama Filmes

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

PRO-FUN media Filmverleih

Țara

Brazilia

Site oficial

Do Começo ao Fim

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
nelloti pe 07 Februarie 2012 02:11
O poveste ....
Este povestea de dragoste, incestuoasa, dintre doi frati, Francisco si Thomas, care cresc impreuna, nedespartiti decat pt putina vreme,si-atunci la maturitate; care se simt bine unul langa celalalt si se iubesc. Desigur, incestul in sine este ceva nefiresc conform uzantelor lumii in care traim. Daca n-ar fi incestul, care este un subiect tabu, ar fi ramas o simpla si pasionala poveste de dragsoste.
Francisco: "Te iubesc ... Si de ce ma iubesti? ... Te iubesc pentru ca esti al meu. Te iubesc pentru ca ai nevoie de dragoste. Te iubesc pentru ca atunci cand te uiti la mine, ma simt ca un erou. Asa a fost intot deauna. Te iubesc pentru ca atunci cand te ating, ma simt mai mult decat un om, decat orice alt om ..."
Thomas: "Eu te iubesc ... Si de ce ma iubesti? ...Te iubesc pentru ca atunci cand te ating, te fac sa te simti mai mult decat orice alt om. Te iubesc pentru ca nimeni… citeşte

4 0
margott pe 19 Martie 2012 23:29
Firescul din noi ne obliga sa etichetam totul si sa condamnam ceea ce nu se incadreaza in limitele normalului, dar dincolo de natura relatiei dintre cele doua personaje exista o poveste de dragoste pe care Aluisio Abranches a redat-o cat mai poetic si mai idealist, sustinut si de soundtrack-ul care te face sa visezi cu ochii deschisi. E adevarat ca filmul e putin deficitar in modul de realizare, dar compenseaza din plin cu alte elemente care dau frumusete si culoare povestii de iubire : carisma celor doi actori principali, replicile lor, cadrele, coloana sonora. Un film despre iubirea absoluta, in fata careia canoanele de orice fel sunt suprimate.
4 2
Iamsaved pe 29 Ianuarie 2011 15:27
Un film dragutel,care insa este realizat prost...subiectul este unul interesant si controversat dar abordarea nu este nici pe de parte pe masura,iar actorii lasa de dorit.In final merita sa-l vezi,pentru ca te face sa te simti bine,asta daca poti sa treci peste toate defectele mentionate mai sus:)
2 2

Spune-ţi părerea despre Do Começo ao Fim

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Do Começo ao Fim
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells