Das finstere Tal

(2014)

Calea întunecată

Poster Das finstere Tal Postere Das finstere Tal

Sinopsis Das finstere Tal

Das finstere Tal

Pe drumuri lăturalnice un călăreț singuratic ajunge într-un mic orașel din Alpi. Nimeni nu știe de unde a apărut străinul, încotro se-ndreaptă și nici ce vrea acolo. Dar cu totii stiu ca nu vor sa ramana...

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

Produs de

Allegro Film

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Films Distribution

Țara

Austria, Germania

Site oficial

Das finstere Tal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 11 Mai 2016 00:55
Sincer, mi-a plăcut mult. Fireşte, nu veţi găsi în acest film alte ingrediente (crimă, viol, provocare, răzbunare, confruntare pe viaţă şi pe moarte, atmosferă rustică) decât în oricare alt film de gen. Nici nu ar fi fost posibil altfel. Dar dacă cineva m-ar întreba: ”Se mai poate face şi în prezent western de calitate?”, i-aş răspunde: ”Cu certitudine, da. Tocmai am vizionat Das Finstere Tal (care circulă şi sub titlul Dark Valley)”. Este un film a cărui acţiune se desfăşoară natural, cursiv, nu cum se întâmplă în alte pelicule contemporane în care cineva se chinuie să închege o acţiune. Şi transmite emoţii, te ţine în suspans permanent. (Desigur, mai există şi imperfecţiuni, dar per ansamblu e incredibil de bun pentru un western făcut în 2014). Nu este genul de film cu multă violenţă, dar e profesionist realizat şi remarcabil de… citeşte
2 0
Ultimul_Mohican pe 22 August 2015 10:04
Excelent.
Nu aveam asteptari mari cand am fost la cinematograf sa il vad dar am ramas placut surprins, actori sunt destul de buni, intri in admosfera, poveste . E un thriller/western de calitate, mult peste filmele de la hollywood.
2 0
mladitza pe 04 Septembrie 2016 15:34
western de calitate
Asta pentru ca nu e un simplu western, e si thriller si are ingrediente si din genul mystery. Are secvente dure, nu le-am "suportat" pe toate, dar nici nu am putut sa abandonez vizionarea filmului si nu-mi pare deloc rau. Nu cred ca exista un film western recent mai bun decat asta. Am apreciat: imaginea de-a dreptul seducatoare, interpretarea actorilor, povestea incitanta si coerenta, misterul. Mi s-a parut un film abstract, poate parea un pic ciudat daca nu tii cont de simboluri.
1 0
LavyBogdy pe 24 Noiembrie 2020 15:32
Dumnezeu e ipocrit ?
Filmul poate fi catalogat in multe feluri : despre razbunare , redarea libertatii , indeplinirea justitiei. Avem personajul principal , care nu-si schimba atitudinea ori caracterul pe intreaga durata a actiunii , sobru si manios fiind de la intrare in scena pana la iesire. Porneste un soi de razboi sfant , in cautarea unei dreptati tarzii. Nu cauta propria eliberare , ci mai degraba eradicarea radacinii raului din locul care ar fi trebuit sa fie casa lui.
0 0
bornfree pe 17 Mai 2015 10:49
a inviat ian curtis și a inceput să cânte she lost control la winchester
0 0
Cretzulynne pe 20 Iulie 2019 09:33
A 38-a propunere pentru Academia de Film Americană, la categoria de cel mai bun film străin, din partea Austriei.
Nu a fost nominalizat.

0 1
Xander11 pe 01 Decembrie 2017 17:47
Nu merita pierut 2 ore!
Ideea de baza e simpla: razbunarea sau orice nas isi are nasul. Suspans? Filmul nu are asa ceva.
Rezumatul este urmatorul: un om Brennen, care este cel mai puternic om dintr-un sat din care nu poti pleca daca e iarna, in urma cu 20 si ceva de ani violeaza o fata, iar baiatul cand creste, pleaca in cautarea lui, il gaseste si ii omoara toti urmasii lui Brennen.

0 4

Spune-ţi părerea despre Das finstere Tal

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi western
Liste cu Das finstere Tal
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells