Carjacked

(2011)

Luptă pentru viaţă

Poster Carjacked Postere Carjacked

Sinopsis Carjacked

Carjacked

O mamă singură și copilul ei sunt răpiți de un jefuitor de banci. Astfel călătoria poate începe.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: aavramescu23
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.0

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
toro pe 12 Noiembrie 2011 16:42
Ma asteptam mai mult de la acest film si de la Stephen Dorff ( XIII: The Conspiracy --- World Trade Center )
Un film,( de 1h28min) ,genericul a fost de 10 minute.In rest multa vorbarie ,putina actiune si aia pe final . Carjacked ce vrea sa zica in traducere Masina Jefuita ??? are si momente tragi-comice cu faze ce te face a pune in reluare filmul pe secventa nu inteleasa. In rest un film mult asteptat ce sincer ma dezamagit .

6 1
Utube pe 27 Februarie 2012 21:13
Este un film neaşteptat de slab, deşi exista posibilitatea ca ideea pe care se bazează să fie foarte bine exploatată, acţiunea desfăşurându-se într-o maşină, cu trei personaje, pe durata a cam 60 de minute din cele 86. Pelicula începe destul de bine, şi aici mă refer la partea de început a ei, adică primele 2 minute când pe ecran curg numele cu cei care au realizat-o, dar de la primele scene filmul dezamăgeşte prin ridicolul desfăşurării situaţiilor şi ca să vorbim concret, este vorba chiar de prima scenă în este prezentată femeia care doarme şi copilul ei care se uită la televizor, scenă a căror detalii sunt neglijent realizate, adică este de necrezut faptul că maşina cu îngheţata trece pe străzi noaptea, că o femeie cu probleme financiare lasă bani pe noptieră ca să nu mai vorbim de faptul că ea a adormit şi a lăsat ţigara aprinsă în… citeşte
1 0
claudiu-daniel-lugoj pe 27 Ianuarie 2012 17:37
claudiu-daniel-lugoj
Este un film mediocru nu are multa actiune si nici suspans.Este vorba despre un hot care a dat o spargere unei banci,de aici pleaca totul,adica rapeste o femeie cu baiatul ei pentu al duce in Mexic.
1 0
tonymaestrul pe 29 Decembrie 2011 18:00
M-am uitat aseara la film si fix o ora din film nu se intampla nimic interesant. Multa vorbarie , filozofisme si alte abureli. Pe final cateva urmariri si doua trei lovituri si cam asta e filmul. Nu prea merita vazut.
1 0
Manusa pe 23 Noiembrie 2011 22:45
Un film destul de bun in ciuda faptului ca in mare parte este plictisitor, asta pana aproape de finalul filmului cand este ceva actiune. Spun ca este plictisitor pentru ca mare parte a actiunii se petrece in masina, iar pe final m-a mai dezmortit din acea stare de plictiseala cand actiunea devine mai interesanta si anume cand Lorraine scapa si porneste dupa Roy....
0 2
Darkyse pe 15 Noiembrie 2011 15:18
Un film destul de liniar, salvat insa de jocul protagonistilor. Merge pentru o dupa-amiaza de luni:))
0 2
grig33 pe 13 Noiembrie 2011 10:46
Am vazut filmul, e bunivel, actiune scurt 1pe2, joaca bine actori mai ales copilul care este educat...
0 2

Spune-ţi părerea despre Carjacked

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells