Café Society

(2016)

Café Society

Poster Café Society Postere Café Society

Sinopsis Café Society

Café Society

Acţiunea se petrece în anii ’30, la Hollywood şi are în centru un tânăr dornic să reuşească în industria cinematografică, sedus de o atrăgătoare fată ,dar şi de spiritul vremii, marcat de atmosfera vibrantă din localurile hollywoodiene.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 30 Septembrie 2016 16:59
Am ajuns inițial sa urmaresc acest film căutând prin filmografia lui Jesse Eisenberg (fiind unul dintre actorii mei preferați), si nu stiam ce aveam sa urmaresc. Un film diferit de ceea ce vazusem de la Eisenberg, fara urma de comercial, comedie (decât una culta, mai mult dupa metoda 'haz de necaz'), si imaturitate doar relativa, filmul purtându-ne pe scara maturizarii unui om. Fiind o pelicula semnată de Woody Allen, era de așteptat ca, printre momentele întortocheate, peisajele uimitoare si faptele, desfășurate pe o perioada destul de vasta de timp, sa domine coloana sonora de excepție(momentele acelea din cluburile de jazz, ce te poarta în inima New York-ului din anii '30, de neuitat) ce amplifica si mai mult atmosfera aceea specifica a peliculei. Un film diferit, dar de neratat. Il recomand!
4 1
DragonMaster pe 20 Septembrie 2016 20:11
Un film placut,marca Woody Allen
Woody Allen este un regizor cunoscut ce se axeaza pe categoriile comedie,drama,romantic iar in acest film i-a iesit din nou acest lucru.
Distributia acestui film este una bine aleasca,iar Jesse Eisenberg si
Kristen Stewart au reusit sa ma impresioneze prin chimia ce s-a creat intre cei doi chiar daca la inceputul filmului am avut dubii cu privire la alegerea distributiei,iar un motiv pentru care nu credeam ca Jesse Eisenberg va face fata rolului este ca l-am vazut cum a jucat intr-un al film regizat de Woody (To Rome with Love 2012) unde nu mi-a placut atat de mult.
Ideea filmului a fost una originala cu cateva momente de comedie neagra ceea ce este cunoscut la acest regizor care foloseste acest lucru mai in toate creatiile sale,iar finalul filmului pot sa spun doar ca nu este ca si oricare film de genul lui si sa nu aveti asteptari mari la final.
Cu toate ca… citeşte

3 1
xerses pe 13 Septembrie 2016 21:21
Nu impresioneaza prin nimic; un film care nu transmite nimic....
3 8
Dragos.87 pe 03 Martie 2017 19:26
Un film neasteptat de bun a lui Woody Allen in stilul caracteristic.Mereu ne dorim ceea ce nu putem avea si asta ilustreaza foarte bine acest maestru al cinematografiei in acest film.O crema a societatii avand fiecare probleme de tot felul care mai de care mai interesante si mai neobisnuite de care multi ne lovim.Un film simplu,frumos lucrat si totodata si prestatia actorilor e foarte buna.
1 0
lili22 pe 09 Martie 2021 21:56
Nu face parte dintre filmele importante ale lui Woody Allen, dar e acceptabil.Si interpretarea e decenta.Nu sunt afroamericani, nu sunt gay.
0 0
margochirila24_69 pe 27 Octombrie 2018 10:35
"A love story drenched in nostalgia, "Café Society" is a film of rare beauty."
0 0
mishu88 pe 03 Decembrie 2016 13:42
Film... de film
Woody Allen își demonstrează, încă o dată, măiestria și sensibilitatea cu care realizează un film fără efecte speciale, ci doar cu tehnica cinematografiei, unghiuri largi, calitate incredibilă a imaginii, o poveste frumoasă piperată cu muzică bine aleasă și actori de primă clasă. Păcat că există opinii ca ”acest film nu transmite nimic” sau că ”este expirat”. Spectaculozitatea filmului este însăși povestea normală / obișnuită, extrem de bine ”tipărită” pe ecrane! Recomand!
0 0
ilcappo pe 25 Octombrie 2016 22:14
woody allen??
W Alen. este expirat ca si o conserva de cirnatz cu fasole.De fapt era expirat ab initio! Un mascarici care in filmele lui plicticoase se crede amuzant, geniu neinteles, dar care e defapt un tiimpit lamentabil, un diletant sau semidoct deopotriva!
0 1
eretyk pe 7 noiembrie 2016 18:08
Si eu, care cat pe ce sa cred ca Woody Allen e un cineast rafinat, de calitate,cu un tip de umor aparte. Noroc cu unii care detin adevarul absolut si ne salveaza la momentul potrivit.Mii de multumiri. De acum inainte nu-mi vor mai place nici unele din filmele lui.
misty007 pe 20 Septembrie 2016 08:49
Erata
Bruce Willis didn't make it, si personajul lui Carell a fost redenumit Phil Stern.
http://www.cinemablend.com/new/It-Sounds-Like-Bruce-Willis-Was-Fired-By-Woody-Allen-79807.html

0 4

Spune-ţi părerea despre Café Society

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Café Society
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells