Before You Say 'I Do'

(2009)

Înainte să zici "Da"

Poster Before You Say 'I Do' Poster Before You Say 'I Do'

Sinopsis Before You Say 'I Do'

Mai mult

George e pe cale să înțeleagă că în dragoste cel mai important lucru e momentul potrivit. Prietena lui, Jane Gardner, se lasă cu greu dusă la altar, după experiența nereușită avută cu primul ei soț, Doug. Disperat, George își dorește să o fi cunoscut pe Jane înainte ca ea să se fi măritat cu Doug... ceea ce se și întâmplă ! După un accident de mașină, George se trezește cu 10 ani în urmă, cu numai câteva zile înainte ca Jane să se căsătorească cu Doug. Într-o situație în care fiecare secundă…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9

Caseta tehnică

AKA

  • Then Again

Produs de

Braun Entertainment Group

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Disney Channel

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 07 Iulie 2010 10:35
un film superb
plin de romantism , pe de o parte , si extraordinar de frumos , de cealalta parte! mi-a lasat o imagine foarte buna in minte dupa ce l-am vazut! consider ca fiecare ar trebui sa il vada macar o data in viata!
4 0
Dragos.87 pe 12 Iunie 2021 19:46
Romantic și de văzut oricând..
Dacă ni s-ar da șansa miraculoasă tuturor măcar o dată sa ne întoarcem în timp, cred ca lumea ar fi mult mai precaută..este un film bun marca Hallmark, de un romantism frumos,deloc lingușitor..îți oferă o stare frumoasă, te și învață să fii atent în dragoste..deși faza de final pare ușor trasă de păr,îl recomand pentru că romantismul pe care îl vedem aici este unul echilibrat și deloc siropos..
0 0
brigitte_k22 pe 30 August 2010 10:59
o iubire adevarata
Este o poveste de dragoste minunata, un film frumos si romantic. George cred ca este modelul barbatului ideal pe care toate il visam: frumos, destept, amuzant, atent la preferintele si nevoile noastre, un romantic incurabil. Recomand tuturor sa vada filmul, mai ales barbatilor... poate mai invata cate ceva de la George ;)
0 0
rrs85 pe 30 August 2010 14:14
Nu e genul meu, dar din cand in cand vizionarea unui astfel de film iti prinde bine, mai trezeste romanticul din tine. Este de-a dreptul siropos... ;)
0 1
Dragos.87 pe 12 iunie 2021 19:53
Unde ai vazut tu ca e siropos? multi habar n-aveti cu ce se mananca romantismul..deci clar nu e genul tau,mare dreptate ai avut cand ai zis asta

Spune-ţi părerea despre Before You Say 'I Do'

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells